Ανανεώθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού Β. με Ταντουρόφσκα

Μετά τη ανανέωση της συνεργασίας με την Εύη Κυριατζίδου, την απόκτηση της Ευτυχίας Δεληγιάννη, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας και με την Άννα Ταντουρόφσκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Άννα Ταντουρόφσκα για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει την συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού συμφώνησε με την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, ώστε να πετύχουμε το στόχο τόσο της παραμονής όσο και να καταστήσουμε την ομάδα μας ανταγωνιστική σ’ αυτό.
Η Άννα αποτέλεσε φέτος έναν βασικό πυλώνα επιτυχίας της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία όντας η 4η σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 και πρώτη στην ιστορία της κατηγορίας στα τρίποντα με 78 σε μια σεζόν, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Βολιώτισσας Παναγιώτας Τσιαμπούρη.
Η Ταντουρόφσκα είναι shooting guard (26 χρόνων, 1.75 ύψος) πρόπερσι αγωνιζόταν στην Αδριατική Λίγκα, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν, τόσο στην Άρτεμις Βόλου, όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της περιόδου 2014-15 ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM.
Ήδη η Άννα βρίσκεται στη χώρα της για προετοιμασία με την Εθνική γυναικών της FYROM, ενόψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2018».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις