Επίσημα στον Ολυμπιακό Β. η νεαρή Ελένη Μοδέα

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση της Ελένης Μοδέα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ως ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΒ Διμηνίου. Η νεαρή αθλήτρια θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ θα αγωνίζεται και στις ομάδες κορασίδων και νεανίδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Σε μια αθλητική επένδυση για το μέλλον της ομάδας προχώρησε ο Oλυμπιακός Βόλου αφού στην ομάδα μας εντάχθηκε, με ελεύθερη μεταγραφή, προερχόμενη από την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου-Βόλου , η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Ελένη-Ντέβα Μοδέα.
Η Ελένη θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ θα αγωνίζεται και στις κατηγορίες Κορασίδων και Νεανίδων.
Η Ελένη είναι 15 χρονών (γεννημένη το 2002) , έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 , είναι μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου και ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 10 ετών στην τότε ομάδα του Σαρακηνού η οποία μετά συγχωνεύτηκε με το Διμήνι .
Τον Ιανουάριο του 2017 κλήθηκε και έλαβε μέρος στο Τουρνουά «Πέτρος Καπαγέρωφ» της ΕΟΚ, ανάμεσα σε 48 επιλεγμένες αθλήτριες της ηλικίας της, μετά από προεπιλογή που έγινε στο Βόλο τον Νοέμβριο του 2016 , από το αντίστοιχο μπασκετικό καμπ.
Έχει κληθεί και συμμετείχε στο Κλιμάκιο Κορασίδων Βορείου Ελλάδος .
Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει την Ελένη Μοδέα στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις