Την Αμερικανίδα Κιάρα Άντριους απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου (video)

Την απόκτηση της Αμερικανίδας γκαρντ Κιάρα Άντριους ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία θα ενισχύσει φέτος την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών. Η 22χρονη Άντριους δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς έπαιξε και στο πρωτάθλημα της Δανίας με την SISU. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την υπογραφή συμφωνίας ενός χρόνου με την αμερικανίδα αθλήτρια Ciara Andrews από τη Νέα Υόρκη.
Η Ciara Andrews είναι γεννημένη στις 4 Νοεμβρίου του 1994, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Αποφοίτησε από το κολέγιο St. Joseph’s το 2016, όντας στην εικοστή τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της ιστορίας του NCAA με 1042 πόντους, ενώ την αθλητική χρονιά 2016-17 αγωνίστηκε στη Δανία με τα χρώματα της SISU με την οποία είχε 20 πόντους ΜΟ ενώ στις ελεύθερες βολές είχε ποσοστό 88% .
Η Ciara Andrews είναι μια εκρηκτική guard με επιθετική έφεση αλλά και πίεση στην μπάλα και αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό σύνολο μαζί με τη Ραφαέλα Σουλτάνη και την Ανα Ταντουρόφσκα στη περιφέρεια της ομάδας μας, ενώ με τις ηγετικές της ικανότητες αναμένεται να βοηθήσει και τις νεαρές Νένα Παγκαλίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου και Ιωάννα Τότση, αλλά είναι και μια ακόμη σημαντική προσθήκη στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει στην ομάδα μας τη Ciara».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις