Είκοσι πέντε μετάλλια κατέκτησαν κολυμβητές του Ολυμπιακού Β. στη Λάρισα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου με δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρεται στους αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία «Αντώνης Δρόσος» που διεξήχθησαν στη Λάρισα και έλαβαν μέρος 32 κολυμβητές και κολυμβήτριες του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Οι ομάδες κολύμβησης του Ολυμπιακού αποχαιρετούν το 2017 με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία. Οι 31 κολυμβητές και κολυμβήτριες της προαγωνιστικής ομάδος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατακτώντας 25 μετάλλια (9 χρυσά-5 αργυρά-11 χάλκινα) και επιτυγχάνοντας 2 ρεκόρ αγώνων με τη μικρή Ναταλία Τσιδώνη, στους αγώνες που έγιναν στη Λάρισα στις 1-2/12 με την επωνυμία «Αντώνης Δρόσος».
Τα μετάλλια έφεραν οι κολυμβητές:
9 χρυσά: Τσιδώνη Ναταλία ( 50-100 πετ.) ρεκόρ αγώνων, Λύτρας Ν. (50-200 προσθ.)
Ξυνομπίτης Γ. (50 υπτ.),Παντελόγλου Λυδ.(50-100 πετ.),Σανιδάς Β.(100 πετ.)
4Χ50 ΜΟ κορ.(Τσιδώνη-Φαλκή-Κυρμά-Παπαδοπούλου Δ.)
5 αργυρά: Παπαδοπούλου Δ.(50 προσθ.),Διβάνης Ι.(400 ελ.),Βαβίτσα Ν.(50 πετ.)
4Χ50 ελ. Κορ.(Τσιδώνη-Κυρμά-Παπαδοπούλου Δ.-Φαλκή)
4Χ50 ΜΟ αγορ.(Ξυνομπίτης-Λύτρας-Ταλιαδούρος-Παπαδόπουλος Κρ.)
11 χάλκινα:Ταλιαδούρος Αλ.(200 ελ.),Ξυνομπίτης Γ.-Τσιδώνη Ν.(200 ΜΑ),Λύτρας Ν.
(400ελ.),Κυρμά Μελ.(50-100ελ.),Παντελόγλου Λ.(400ελ.),Σανιδάς Β.(50πετ.-
100ελ.),Κορώνης Ι.(200ελ.)
4Χ50ΜΟ αγ.(Καγκιούζης Χ.-Διβάνης Ι.-Σανιδάς Β.-Κορώνης Ι.)
Αγωνίστηκαν και βελτίωσαν τις επιδόσεις τους βοηθώντας σημαντικά την ομάδα μας οι: Φασουλίδη Ευτ., Κόκκαλη Μ., Ρούμπος Αρ., Κουκοπούλου Αν., Κωστάκη Δ., Χουτζούμη Χρ.,Τσουμπέκου Αν., Μάνη Γ.,Τσινοπούλου Ασ., Φακιόλα Μ., Γκίκα Σ., Σανιδά Ε., Ανδρέου Αικ., Χαζίζ Αλ., Κυρμάς Ν., Ραίδης Ν., Κορμπέτης Δ., Βενέτης Β.
Η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε στο διεθνές μήτινγκ 25α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2017 και στο GRAND – PRIX του Βόλου στην πισίνα των 25μ.Οι κολυμβητές-τριες εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους και στις δύο συναντήσεις που έγιναν υπό μορφή ανοικτής κατηγορίας συναγωνιζόμενοι με αθλητές μεγαλυτέρων ηλικιών.Διεκρίθησαν η Σοφία Τρύπα,με πολύ καλές επιδόσεις στο ύπτιο, ο Απ.Στάμος, η Ελ.Στάμου, η Βασ. Ματζιάρη, ο Μαρ.Στάμος, ο Δημ. Ιωάννου στις μεγάλες αποστάσεις (ελ.),και ο Ι. Δημητρίου στην πεταλούδα και μικτή ατομική.
Από την υπέροχη αυτή οικογένεια του κολυμβητικού τμήματος που συνεχώς μεγαλώνει και βελτιώνεται πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα και πολλές διακρίσεις για το 2018 που σε λίγο έρχεται.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών και σε όσους βρίσκονται κοντά μας για την θερμή υποστήριξη στα παιδιά μας».