Βαθμός (Χ)ρυσάφι για Πανιώνιο με Σαρακηνό

Ένα πολύ σημαντικό βαθμό για την αποφυγή του υποβιβασμού απέσπασε ο Πανιώνιος κόντρα στον Σαρακηνό (0-0), που ουσιαστικά την Τετάρτη 25/3 κόντρα στην Ιωλκό με νίκη τελειώνει και τυπικά το «θέμα». Από την άλλη, η ομάδα του Θ. Ψαρόμπα προσπάθησε να πάρει από νωρίς τα ηνία του αγώνα πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα, αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων όπως και ο Καγιάννης είχαν άλλη άποψη.

Κατοχή ο Σαρακηνός, σοβαρός αμυντικά ο Πανιώνιος.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να δημιουργήσουν την πρώτη αξιόλογη φάση μπροστά από τα καρέ του Καγιάννη, καθώς στο 9′ ο Ρουκάς έβγαλε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων με σαραντάρα τον Κόρμπα, όμως η προβολή του έφυγε μόλις άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα μακρινό σουτ του Ρουκά έφυγε μακριά από την εστία του Καγιάννη, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κόρμπα. Το ημίχρονο, έκλεισε με σπουδαία ευκαιρία για τον Πανιώνιο, καθώς στο 41ο λεπτό ο Πέτσης αστόχησε από κοντά με γυριστό, όντας αμαρκάριστος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Μπασδάνη.

Ίδιο σκηνικό, εντάσεις και διαιτητικά λάθη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με εδαφική υπεροχή από τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να αντέχουν.

Στο 48′ ο Κολυμήτρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή, όμως ο Κόρμπας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει με τον Μοσχούδη να παίζει το 1-2 με τον Αρβανίτη, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Γράντα. Όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος, οι εντάσεις είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους ψυχραιμότερους να έχουν ρόλο «πυροσβέστη». Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Βλάχο, ο Σαρακηνός άγγιξε το γκολ με τον Κόρμπα δύο φορές στο 77′ και 81′ όμως ο Καγιάννης δήλωσε παρών με εξαιρετικές-θεαματικές προσπάθειες κρατώντας έτσι το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα για την ομάδα της Ν. Ιωνίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο 91′ ο Μοσχούδης κόπηκε λανθασμένα ως οφ-σάιντ από τον α’ επόπτη Τασιόπουλο, όπως επίσης και ο β’ επόπτης Τσάγγαρης ελέγχεται διότι υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα με τον συνάδελφο του ανακόπτοντας τον Λ. Δενελάβα ως οφ-σάιντ στο 60′.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός(Θ. Ψαρόμπας): Γράντας, Ρουκάς (λ.τρ. 55′ Κατής), Ιωάννου, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Μπόρας, Ε. Δενελάβας, Ακτσιαλής (75′ Στεργιόπουλος), Κόρμπας.
Πανιώνιος (Σπ. Φώτου): Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας (66′ λ.τρ. Γ. Αθ. Μπασδάνης), Μπαλιτσάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (70′ Βαϊτσης- 81′ λ.τρ. Λυρίτσης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Μοσχούδης, Νικούδης.

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις