Ενισχυμένος ο ΟΕΑ/ΝΑΒ σε άνδρες και γυναίκες

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα πόλο της Β’ Εθνικής ανδρών και της Β’ Εθνικής γυναικών. Προπονητής παρέμεινε ο Νίκος Κωνσταντέλιας. Η ανδρική ομάδα θα παρουσιαστεί στη Β’ Εθνική αρκετά ενισχυμένη για να μην έχει ξανά περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της.

Αποκτήθηκε ο πολύπειρος τερματοφύλακας Τάσος Παπασπυρόπουλος, που έχει παίξει σε ομάδες της Θεσσαλονίκης και πέρυσι ήταν στη Λεμεσό. Επίσης, ο αμυντικός Τάσος Μεταξιώτης από τον Ν.Ο. Λάρισας, ο φουνταριστός Διαμαντής Διαμαντόπουλος από τον Ηρακλή και ο Κύπριος Σόλων Νικολάου, που πέρυσι φόρεσε το σκουφάκι του Άρη. Τέλος, αποκτήθηκαν από τον Ο.Υ.Κ.Β. οι Γιάννης Κατσώνης, Αποστόλης Τζιανής, ενώ νέο πρόσωπο είναι και ο Νίκος Αθανασιάδης που είχε δελτίο στη Νίκη.

Η γυναικεία ομάδα έκανε δική της την Βίκυ Σούλια (φωτό), που δεν έπαιξε πέρυσι με τον Ο.Υ.Κ.Β., αλλά παλαιότερα αγωνίστηκε στην Α1 με τους Εθνικό Π., Ιτέα και ΝΟΒΑ, ενώ έχει ψηφιστεί και κορυφαία πολίστρια το 2016 από τους Βολιώτες αθλητικούς συντάκτες. Επίσης, τις αδελφές Άννα και Ζωή Κιούρκα, που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ η πρώτη έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό του ΝΟΒΑ.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις