Οι κληρώσεις για έφηβους και νεάνιδες στο πόλο

Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΚΟΕ οι κληρώσεις της α’ φάσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης εφήβων και νεανίδων. Στους εφήβους δήλωσαν συμμετοχή 49 ομάδες που χωρίστηκαν σε 10 ομίλους.

Ένα γκρουπ απαρτίζεται από συλλόγους του Βόλου και της Λάρισας, που είναι οι: Νίκη, Ο.Υ.Κ.Β., ΟΕΑ/ΝΑΒ, Ν.Ο. Λάρισας και Ν.Ε. Λάρισας.
Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου και την πρόκριση θα πάρουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις πρώτες τέσσερις θέσεις. Θα αποκλειστεί δηλαδή μόνο η τελευταία. Η β’ φάση προγραμματίστηκε για τα 13-15 Απριλίου, η γ’ (ημιτελική) για τις 22-24 Ιουνίου και τα τελικά για τις 13-15 Ιουλίου.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα των νεανίδων, θα λάβουν μέρος 10 ομάδες σε τέσσερις ομίλους. Τον Βόλο θα εκπροσωπήσει ο Ο.Υ.Κ.Β. που τοποθετήθηκε στο γκρουπ της Θεσσαλονίκης. Αντίπαλοί του θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ν.Ο. Χίου, το Οξυγόνο και ο Κ.Ο. Ορεστιάδας. Και εδώ προκρίνονται τέσσερις ομάδες και αποκλείεται μόνο η τελευταία.
Η α’ φάση θα διεξαχθεί στις 23-25 Φεβρουαρίου. Από κει και πέρα έχει οριστεί η β’ φάση (ημιτελική) για τις 18-20 Μαΐου, ενώ τα τελικά θα γίνουν το τριήμερο 29 Ιουλίου-1 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις