Δυναμική παρουσία του ΟΕΑ/ΝΑΒ στο κοινόβιο της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας (photos)

Στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας της κατηγορίας Εφήβων – Νεανίδων που εξελίσσεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Μαραθώνα βρίσκονται εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο κοινόβιο μετά από τα άριστα αποτελέσματα που έφεραν στα εργομετρικά τεστ που έγιναν παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προπονητικό κοινόβιο κλήθηκαν συνολικά 22 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το γεγονός ότι οι 9 από αυτούς ανήκουν στον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., γεμίζει χαρά και αισιοδοξία ότι και το 2017 θα υπάρξουν αξιόλογες επιτυχίες, στα Πανελλήνια και στα Διεθνή Πρωταθλήματα για την Βολιώτικη Κωπηλασία.
Οι αθλητές και αθλήτριες με τις εντατικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με την καθοδήγηση των άριστα καταρτισμένων προπονητών Σίμου Σάμιου και Σοφίας Τασιού στα θέματα φυσικής αγωγής και εκγύμνασης, ευελπιστούν ότι και στις δοκιμασίες νερού που θα γίνουν τον Ιανουάριο στο κωπαλατοδρόμιο του Σχινά, θα φέρουν καλά αποτελέσματα.
Η διάρκεια του κοινοβίου που εξελίσσεται είναι από 17/12/12 έως 24/12/16 και οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι:
1.Αγιώτη Έλενα
2.Γεωργούδη Μαργαρίτα
3.Δεμελή Ευαγγελία
4.Καλανδαρίδη Αναστασία
5.Κουκουτής Βασίλης
6.Μυρίντζος Χαράλαμπος
7.Μπιτζιλαίου Ιωάννα
8.Σχιζοδήμος Γρηγόρης
9.Ψαρρός Παναγιώτης
Επίσης ο αθλητής της μεγαλύτερης κατηγορίας των U-23 ετών Νίκος Δεμελής μετά από εργομετρικά τεστ, κλήθηκε από την Εθνική Ομάδα και παρακολούθησε το προπονητικό κοινόβιο ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ και U -23 που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, από τις 4 έως τις 11 Δεκεμβρίου.
Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. εύχεται σε όλους ,
Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα , δύναμη ψυχής σε όσους ακολουθούν τον σκληρό δρόμο του πρωταθλητισμού, αγάπη για τον αθλητισμό ως μέσο καλής σωματικής και ψυχικής υγείας και διαφυγής από τους κινδύνους της εποχής.