Άνετα, το Διμήνι 2-0 την Αγία Παρασκευή

Στο γήπεδο του Διμηνίου η τοπική ΑΕΔ σήμερα κατάφερε να επιβληθεί επί της Αγίας Παρασκευής εύκολα, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δίχως πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Τσουκάλης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή στο 60΄ ενώ το τελικό 2-0 με κεφαλιά ο Ανατολής μετά από σέντρα του σκόρερ του πρώτου γκολ στο 75΄.
Οι παίκτες της Αγ. Παρασκευής στοχεύοντας στην σωστή οργάνωση στην άμυνα και θέλοντας να βγάλουν επικίνδυνες αντεπιθέσεις, είχαν από δυο πολύ καλές ευκαιρίες…

…σε κάθε ημίχρονο, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.
Συγκεκριμένα, στο 18′ ο Βούκουτος έκανε παράλληλη σέντρα, όμως ο Σταματίου δεν πρόλαβε να πλασάρει και στο 25′ ίδια φάση με άλλους πρωταγωνιστές, όταν ο Στ. Μαλακασιώτης έκανε την σέντρα κι ο Βούκουτος δεν πρόλαβε την μπάλα.
Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 48′, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια αντεπίθεση, δυο εναντίον ενός, όμως η λάθος τελική πάσα του Βούκουτου προς τον Στ. Μαλακασιώτη, ολοκλήρωσε ατυχώς την προσπάθεια. Τέλος, στο 75′ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση, όταν σουτ από 30 μέτρα του Στ. Μαλακασιώτη πέρασε μόλις άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Μαλακασιώτης): Μπράνος, Βαντεχούι, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Ν. Μαγγασιανός, Μουλιός (73′ Χαρίσης), Ζάχαρης, Σταματίου (78′ Σαμαράς), Στ. Μαλακασιώτης, Βούκουτος (85′ Μπαλαμώτης)
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ(Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Αποστολίδης(65΄Τανάγιας), Φαρασόπουλος, Τσουκάλης, Σαμαράς(60΄Τσεκούρας), Αξιώτης(65΄Σατελιάν), Ανατολής

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις