Επισκέψεις δημοτικών σχολείων στο καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, με τη συνοδεία της διευθύντριάς τους Δώσσα Αικατερίνης, των δασκάλων Ευθυμίου Βίκης και Βαραλή Δέσποινας καθώς και της γυμνάστριας Ζαχαροπούλου Αικατερίνης, την Τρίτη 3 Μαΐου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ του ΝΟΒ-Α και να ενημερωθούν για το όμορφο αυτό Ολυμπιακό Άθλημα.

Τους μαθητές-τριες και τους Δασκάλους –συνοδούς καλωσόρισαν οι προπονητές του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ Αιτόφ Γκεόργκι και Κατώγιας Κωνταντίνος και ο Γεν. Γραμματέας του ΝΟΒ-Α κ. Καλλιώρας Χρήστος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή από αγώνες ΚΑΓΙΑΚ, συζήτηση, πρακτική εξάσκηση γνωριμία με τα σκάφη. Από την εμπειρία έμειναν κατενθουσιασμένοι με το ΚΑΓΙΑΚ και υποσχέθηκαν να δοκιμάσουν ξανά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες των προπονητών και άφησαν άριστες εντυπώσεις με τη σωστή οργάνωση και την πειθαρχία τους.

Στο τέλος μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για το άθλημα του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ.

Οι προπονητές ευχαρίστησαν τους δασκάλους των σχολείων για την ευχάριστη αυτή επίσκεψη και γνωριμία με το άθλημα.

Το πρόγραμμα επισκέψεων συνεχίζεται κανονικά μέχρι και τις 10 Ιουνίου και μπορούν και άλλα παιδιά να γνωρίσουν αυτό το ωραίο άθλήμα. Επίσης τα παιδιά που επισκέφθηκαν το τμήμα μπορούν να έρθουν να δοκιμάσουν ξανά και μόνοι τους στον ελεύθερο χρόνο τους αφού έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους. Αυτή η περίοδος και ειδικότερα το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για μια επαφή με το άθλημα.

Τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται το τμήμα για εκμάθηση Τρίτη και Πέμπτη από 15.00 – 17.30 και το Σάββατο από 10.00 – 11.30. Μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς οι προπονήσεις θα γίνονται το πρωί.

Το τμήμα συμμετέχει και στο αθλητικό καλοκαίρι του Δήμου Βόλου καθώς επίσης και στο camp που διοργανώνει ο ΝΟΒ-Α όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Πληροφορίες: κ. Στέφανος Μπασδάνης 6944 350720
                        κ. Σουγγάρης Βασίλης 6948529773

Δελτίο Τύπου κανόε καγιάκ ΝΟΒ-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις