Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάνοε Καγιάκ της Σερβίας ο Διονύσης Μπασδάνης

Έφτασε η στιγμή για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βόλου κ΄ Αργοναύτες προκειμένου να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 που θα πραγματοποιηθεί στην Σερβία το διάστημα από 22 έως 25 Ιουνίου.

Χτες το πρωί αναχώρησε η Εθνική Ομάδα Σπριντ για Προετοιμασία στο Βελιγράδι της Σερβίας προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και Νέων κάτω των 23 ετών.

Ειδικότερα, η αποστολή της Εθνικής ομάδας, αναμένεται να βρίσκεται από την Παρασκευή (16/6) στην πρωτεύουσα της Σερβίας όπου και θα πραγματοποιεί προπονήσεις στο στίβο των αγώνων.

Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία η συμμετοχή για τους Ελληνες αθλητές. Ιδιαίτερα μεγάλη είναι και η επιτυχία για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βόλου.

Ο αθλητής μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έπειτα από τα πρώτα τεστ που έγιναν δηλώνει ενθουσιασμένος και έτοιμος για τους αγώνες.

Η επιτυχία για το τμήμα Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α είναι πολύ μεγάλη, αφού δείχνει την πρόοδο του τμήματος και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Στις δύσκολες μέρες που περνούν όλοι οι Έλληνες βλέπουμε πως το μεράκι και η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει αποτελέσματα και διακρίσεις.

Οι αθλητές μας καταφέρνουν να συνδυάζουν τα μαθήματα και τις σπουδές τους με τις προπονήσεις και να αποδίδουν εξίσου.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται στο Διονύση καλή επιτυχία.

Όλοι ευχόμαστε στο τμήμα του Κάνοε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διακρίσεις που θα κάνουν το άθλημα γνωστό όχι μόνο στους Βολιώτες αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Κανόε-Καγιάκ μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις στην ακτή Ν.Ο.Β από Δευτέρα ως Σάββατο 09.00 – 12.00 ή να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος κ.Μπασδάνη Στέφανο(τηλ. 6944350720) και Σουγγάρη Βασίλη (τηλ. 6948529773).

Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για μια επαφή με το άθλημα.

Το τμήμα θα πάρει μέρος στη Ναυτική εβδομάδα και την Τετάρτη 21-6-2017,θα κάνει παρουσίαση σε ειδικό περίπτερο στο Πανεπιστήμιο στην παραλία του Βόλου όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το άθλημα και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες από τις 17.30 ως τις 20.30 θα γίνει παρουσίαση και γνωριμία με το κάνοε καγιάκ και το SUP μέσα στο λιμάνι.

Δελτίο Τύπου ΝΟΒ-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις