Διάκριση για τον Μπασδάνη του ΝΟΒΑ στο κανόε καγιάκ

Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα κάνοε-καγιάκ του ΝΟΒΑ η συμμετοχή του αθλητή Μπασδάνη Διονύση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάνοε-καγιάκ σπριντ που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Συγκεκριμένα, ο Βολιώτης αθλητής έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στο διθέσιο καγιάκ στα 500 μέτρα στην κατηγορία Νέων Ανδρών κάτω των 23 ετών.

Από το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος ο ίδιος και ο προπονητής του Γκεόργκι Αϊτόφ, αλλά και οι υπεύθυνοι του Ομίλου.
Ο Μπασδάνης αγωνίστηκε επάξια απέναντι σε παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα. Ο ΝΟΒΑ συγχαίρει τον αθλητή και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, ενώ του εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Τώρα σειρά έχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχινιά από τις 7 ως τις 9 Ιουλίου όπου ο ΝΟΒΑ κατεβαίνει με οκτώ αθλητές.
Τέλος, από τον ΝΟΒΑ γνωστοποιείται ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά όπως και η εκμάθηση νέων αθλητών, που ενδιαφέρονται για το ωραίο αυτό άθλημα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο 9.15 με 11 το πρωί. Υπεύθυνοι είναι οι: Μπασδάνης Στέφανος (τηλ. 6944350720) και Σουγγάρης Βασίλης (τηλ. 6948529773).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις