Πολυνίκης σύλλογος στην Ελλάδα ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Β’ φάσης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορούσε στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ στη λίμνη της Καστοριάς με την οποία έπεσε η αυλαία και της φετινής κορυφαίας διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βόλου αναδείχθηκε πολυνίκης με πέντε μετάλλια (2 χρυσά, 2 ασημένια,1 χάλκινο) ενώ πήρε την πρώτη θέση και στη βαθμολογία της συγκεκριμένης φάσης συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς.
Μετά το τέλος και της Β΄ Φάσης ο ΟΕΑ/ΝΑΒ πέτυχε μία μοναδική διάκριση, καθώς αναδείχθηκε συνολικά πολυνίκης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, κατακτώντας την 1η θέση στον συγκεντρωτικό πίνακα των μεταλλίων με 19 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες εκ των οποίων 11 χρυσά 4 ασημένια και 4 χάλκινα. Δεύτερος ήταν ο ΝΟ Ιωαννίνων με 22 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά 10 ασημένια και 2 χάλκινα.
Η ομάδα του ΝΟΙ ωστόσο είναι και η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας αφού οι αθλητές των Ιωαννίνων κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από όλα τα σωματεία της χώρας φτάνοντας τους 330 ενώ δεύτερος ήταν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 322,5 και τρίτος ο ΟΕΑ/ΝΑΒ με 252,5.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις