Ξεπέρασε τις προσδοκίες το Volos Indoor Rowing Sprints 2017 (photos & video)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αθλητική εκδήλωση Κλειστής Κωπηλασίας που έλαβε χώρα στο «Κλειστό Β. Παρασκευόπουλος», την Κυριακή (22/10) το μεσημέρι. Οι περισσότερες από 250 συμμετοχές του Volos Indoor Rowing Sprints 2017 ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών κι έστεψαν με επιτυχία ένα αθλητικό γεγονός που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε την πόλη του Βόλου και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς ενισχύθηκε το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.

OΘάνος Τσόχας, από τους διοργανωτές του αθλητικού event, δήλωσε την κάμερα του ASTRA: «Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο eventσε επαρχιακή πόλη. Το στήριξε η Δημοτική Αρχή κι εμείς από το γυμναστήριο “GoRowIndoorRowing” (Καρτάλη 150) που κάνουμε αποκλειστικά κωπηλασία κλειστού χώρου. Υπάρχουν πάρα πολλοί αθλητές στον χώρο κι ευελπιστούμε να καθιερώσουμε τους αγώνες τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο»

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Δήμαρχος (σε προσωρινή αργία), κ. Αχιλλέας Μπέος με τον Αντιδήμαρχο κ. Στεφόπουλο, οι οποίοι δεν δίστασαν να δοκιμάσουν την κωπηλατική, δίνοντας την υπόσχεση πως στον επόμενο αγώνα θα βάλουν φόρμα και θα συμμετάσχουν.Το σχετικό βίντεο:


 

 Οι διοργανωτές τίμησαν τον κ. Μπέο με τιμητική πλακέτα για τη βοήθεια του Δήμου στην πραγματοποίηση του αθλητικού event

 

Φωτογραφίες από το Volos Indoor Rowing Sprints 2017

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις