Ξενάγηση μαθητών στις εγκαταστάσεις κωπηλασίας του ΝΟΒ-Α

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Erasmus ,και με την πρωτοβουλία του Διευθυντή του 5ου δημοτικού Σχολείου Βόλου κ. Απόστολου Ατσία, επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του «ΝΟΒ-Α» δύο τμήματα μαθητών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού σχολείου.

Τους μικρούς μαθητές συνόδευσαν στον χώρο των εγκαταστάσεων οι εκπαιδευτικοί κ. Αθηνά Κατή, Μάνη Αναστασία και Ρίζου Φανή.

Τους υποδέχθηκαν και τους ξενάγησαν στους χώρους του Κωπηλατικού τμήματος οι προπονητές, κ. Γιώργος Κουρκούμπας και Ευθύμης Τζούνης, τους γνώρισαν τα κωπηλατικά σκάφη, δοκίμασαν το ταλέντο τους στον «προσομοιωτή σκαφών» και στις κωπηλατικές μηχανές, ενημερώθηκαν για την κωπηλασία, για την μακρόχρονη προσφορά του ομίλου στην αθλούμενη νεολαία της πόλης, αλλά και για τις μοναδικές επιτυχίες του Ομίλου σε Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αγώνες.

Στο χώρο της κωπηλασίας οι μικροί μαθητές και μαθήτριες είχαν την τύχη να συναντηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τους Παγκόσμιους πρωταθλητές, Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Αλέξανδρο Δαφνή, να συνομιλήσουν μαζί τους, να λύσουν τις όποιες απορίες τους, και στο τέλος να κάνουν και την πρώτη τους προπόνηση μαζί τους.

Το πρόγραμμα «Έλα μαζί μας, γνώρισε την Κωπηλασία», που καθιέρωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου «ΝΟΒ-Α» θα συνεχιστεί καθ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους με επισκέψεις σε σχολεία, και με παρουσιάσεις σε όλα τα αθλητικά φόρουμ της πόλης.

Στη foto….. οι ξεχωριστοί μας επισκέπτες.

Δελτίο Τύπου τμήματος κωπηλασίας ΝΟΒ-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις