Στην 8η θέση του Παγκοσμίου η Κοφίδη

Την 8η θέση με 157.9098 βαθμούς κατέλαβε η ελληνική ομάδα του ομαδικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων, που διεξάγεται στο Καζάν μετά και την εκτέλεση του ελεύθερου προγράμματος. Οι αθλήτριες της Μαρίας Θηβαίου και της Ναταλίας Τσερνέσκα εκτέλεσαν ένα όμορφο πρόγραμμα, το οποίο όμως της έριξε μία θέση σε σχέση…

…με τον προκριματικό.
Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από την βολιώτισσα αθλήτρια του ΝΟΒΑ Βασιλική Κοφίδη και τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Eυαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη, έδειξε ότι βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου.
Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία συγκεντρώνοντας 170.8215 βαθμούς, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα της Ιαπωνίας με 166.5645 βαθμούς. Συγκλονιστική μάχη έγινε για την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μεταξύ Ουκρανίας και Κίνας. Τελικά, το μετάλλιο κατέληξε στην Ουκρανία με οριακή διαφορά (165.6804 έναντι 165.5316).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις