Σε διεθνές μίτινγκ τα κορίτσια του ΝΟΒΑ

Διεθνές μίτινγκ συγχρονισμένης κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από σήμερα Παρασκευή έως την Κυριακή με την ονομασία «Hellas Beetles Synchro Cup». Σε αυτό θα συμμετάσχουν και τα κορίτσια του ΝΟΒΑ.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, κατηγορίας ΟΠΕΝ, που διοργανώνει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), αλλά και σε αυτό της ΚΟΕ (διοργανώνεται υπό την αιγίδα της). Θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη).
Ανάμεσά τους φυσικά και τα αστέρια της Ελλάδας, που θα μετάσχει με την Εθνική ομάδα Γυναικών, αλλά και με αυτή των Νεανίδων. Στις δηλώσεις συμμετοχής ξεχωρίζουν αυτές των Εθνικών ομάδων Ισπανίας, Καναδά, Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και κορυφαίων συλλόγων από την Ελλάδα, όπως του πρωταθλητή ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και των ΝΟΒΑ, Βουλιαγμένης, ΚΟΗ, Ν.Ο. Χανίων, Ωρίωνα, Πανσερραϊκού και Νηρέα Χαλανδρίου.
Από πλευράς ΝΟΒΑ θα λάβουν μέρος οι εξής αθλήτριες: Γκαγιάννη Νεφέλη, Κουτσελίνη Αναστασία, Δεληγιάννη Έλενα, Τσέντζου Εβίτα, Δοδοντσίδη Αναστασία, Φραγκάκη Έλενα, Ιωάννου Χρύσα, Καραγιάννη Κυριακή, Μπουντούκου Μαρία, Μαντζαφλέρη Γεωργία, Φράγκου Έλενα, Καράγγελου Ζωή.
Να σημειωθεί ότι στόχος των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο μίτινγκ, να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, να ενταχθεί στη σειρά αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την επωνυμία «FINA World Series», που γίνονται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος σε όλο τον κόσμο και στη δημιουργία παγκόσμιας βαθμολογίας χωρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις