Στον τελικό του Παγκοσμίου Πλατανιώτη

Στον τελικό του τεχνικού ντουέτου στην συγχρονισμένη κολύμβηση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης προκρίθηκε το ελληνικό δίδυμο αποτελούμενο από τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες εκτέλεσαν πολύ καλά το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 85,8407 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση ανάμεσα σε 40 ντουέτα.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Ιουλίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον τελικό προκρίθηκε και το ντουέτο των αδερφών Άννας Μαρίας και Ειρήνης Αλεξανδρή που εκπροσωπούν την Αυστρία.

Την πρώτη θέση τον Προκριματικό του Τεχνικού Ντουέτου πήραν οι Ρωσίδες Πάτσκεβιτς – Κολεσνιτσένκο με 95,0062 β., τη δεύτερη οι Κινέζες Ζιάνγκ Γουένγουέν και Ζιάνγκ Τιγκτιγκ με 92,9033 β. και την τρίτη οι Ουκρανές Γιάκνο και Βολόσινα με 90,6940 β.

Το Σάββατο (15/7), δεύτερη μέρα των αγώνων, αγωνίζονται στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδα) η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Τεχνικού Σόλο και το βράδυ, στις 20.00, οι Όλγα Κουργιαντάκη – Βασίλης Γκορτσιλάς στον Τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Μικτού Ντουέτου.

Τα ντουέτα που προκρίθηκαν 

 

Νωρίτερα η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκεντρώνοντας 86.9961 βαθμούς κατέλαβε την έβδομη θέση στον Προκριματικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο της Συγχρονισμένης κολύμβησης, και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει αύριο Σάββατο (15/7).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις