Στον τελικό του COMEN CUP με την Εθνική η Κουτσελίνη και η Φραγκάκη του ΝΟΒΑ

Την 5η θέση στην κατάταξη της COMEN στον Προκριματικό του Ομαδικού, στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης κολύμβησης (COMEN CUP), στη Μελχάντα της Πορτογαλίας, το βράδυ της Πέμπτης (3/8), πήρε η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Κυριακή (6/8) το απόγευμα. Στην Εθνική ομάδα κορασίδων μετέχουν και δυο αθλήτριες του ΝΟΒΑ, η Αναστασία Κουτσελίνη και η Ελένη Φραγκάκη.

Αναλυτικά: Οι Ευδοκία Φάνου, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αναστασία Κουτσελίνη, Θωμαϊς Θεοδωρίδου (αναπλ. Αλεξία Καλαθά, Δανάη Καριώρη, Μαρία Σφακιανάκη, Θεοδοσία Τζουμάκα) βαθμολογήθηκαν με 73,9000 β. και κατετάγησαν 5ες ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες που ανήκουν στη Μεσογειακή Ομοσπονδία (11 συμμετοχές) και 8ες στη γενική κατάταξη ΟΠΕΝ της διοργάνωσης (21 συμμετοχές).

Την πρώτη θέση στην κατάταξη της COMEN πήρε η Ισπανία και σε αυτή της ΟΠΕΝ η Ρωσία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Προκριματικού του Ομαδικού με την κατάταξη της COMEN ΕΔΩ και σε αυτήν της ΟΠΕΝ ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (4/8), δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, αγωνίζεται το πρωί η Βιργινία Γεωργιουδάκη στον Προκριματικό του Σόλο και το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα στον απευθείας Τελικό του Κόμπο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις