Τον ΓΑΣ Καματερού υποδέχεται ο Κένταυρος Αγριάς

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας του Χάντμπολ, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θα υποδεχθεί τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14.30, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την αντίστοιχη ομάδα του Καματερού.

Η Μαγνησιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει μία από τις καλύτερες και δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, που βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου και έχει στόχο την …

…άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου που μέχρι τώρα έχουν κάνει μια εξαίρετη πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στη 5η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή είναι βέβαια δύσκολη, όπως και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα που θα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι για την ομάδα της Αγριάς, αν θέλει να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στη κατηγορία.

Με γνώμονα την πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής με την ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, και με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς θέλουν να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για το θετικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι ο Κένταυρος θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Παναγιώτη Ζωναρόπουλου, λόγω τραυματισμού.

Μετά την λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των παιδικών ομάδων των δύο συλλόγων. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πιο μικρούς αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, που δεν έχουν τη δυνατότητα φιλικών αγώνων, λόγο έλλειψης πολλών ομάδων στην Κεντρική Ελλάδα, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, με μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα όπως αυτή του ΓΑΣ Καματερού.

Ο αγώνας της ανδρική ομάδας θα μεταδοθεί ζωντανά και διαδικτυακά από το Volos Live.
https://www.youtube.com/watch? v=XI9iCjIV55E

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις