Ηττήθηκε ο Κένταυρος Αγριάς απ’ το Καματερό

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς στον αγώνα που έδωσε για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Καματερού, από την οποία γνώρισε την ήττα με 19 – 28. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου παρουσία αρκετών φίλων και των δύο ομάδων.

Η Μαγνησιώτικη ομάδα είχε δύσκολη αποστολή απέναντι σε…

…μια καλογυμνασμένη ομάδα, που φέτος έχει στόχο την παραμονή. ενώ ο Κένταυρος αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματισμένο Ζωναρόπουλο. Ο αγώνας ξεκίνησε από την αρχή δυναμικά και για τις δύο ομάδες, με πολύ καλές φάσεις εκατέρωθεν, τόσο επιθετικά όσο και με τις επεμβάσεις των τερματοφυλάκων. Το σκορ έτσι ήταν 7 – 8 στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα. Από το χρονικό σημείο εκείνο η πιεστική και προωθημένη άμυνα της ομάδας του Καματερού, έφερε δυσκολία στις επιθετικές ενέργειες των παικτών του Κενταύρου Αγριάς, και έτσι το Καματερό πήρε ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ (10 – 13) με τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε στον ίδιο ρυθμό, με τον Κένταυρο να βρίσκει δυσκολίες στην εκδήλωση των επιθέσεών του, απέναντι στην άμυνα του Καματερού. Έτσι στα μισά του ημιχρόνου το Καματερό είχε πάρει προβάδισμα ήδη επτά τερμάτων (16 – 23). Στα αμέσως επόμενα λεπτά είχαμε κα τον τραυματισμό του αρχηγού της Μαγνησιώτικης ομάδας Διονύση Κρατήρα, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι στο 50ο λεπτό, ευτυχώς με ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο. Έτσι το Καματερό πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 19 – 28 για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Για τον Κένταυρο Αγριάς που παραμένει στους 10 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας, κάθε αγώνας από εδώ και πέρα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος είναι σημαντικός, καθώς χρειάζεται μαθηματικά ακόμα 4 βαθμούς για να επισφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία, που είναι και ο φετινός του στόχος.

Πεντάλεπτα αγώνα: 3 – 2, 5 – 3, 7 – 8, 8 – 10, 9 – 12, 10 – 13
11 – 14, 12 – 17, 16 – 13, 17 – 13, 18 – 23, 19 – 28
Δίλεπτες αποβολές: 4 – 4
Πέναλτι: 2/2 – 3/3

Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Καραπαναγιωτίδης, Κρατήρας (1), Κουρίδης (1), Δρενοβιάδης, , Μακρής, Οικονόμου (1), Σκετόπουλος (1), Καρανάσιος (2), Μιχαηλίδης (3), Ασαρίδης (3), Νούλης (2), Μιμίκος (5).

ΓΑΣ Καματερού: Πανόπουλος, Ακάλεστος (6), Τότο (9), Σκοδριανός (1), Γκλάβας, Αμανατίδης (3), Καμπουράκης (1), Βαμβακούσης (2), Πιτερός, Κλέωπας (1), Κλημανόγλου, Μπούτος Παν. (2), Μπούτος Ελ. (2), Κότσιρας, Χριστόπουλος (1), Θεοφιλάτος

Όλο τον αγώνα μπορείτε να τον δείτε εδώ, όπως μεταδόθηκε από το Volos Live Sports

https://www.youtube.com/watch? v=XI9iCjIV55E

Φιλικός αγώνας της Παιδικής ομάδας με το Καματερό

Μετά τη λήξη του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την ανδρική ομάδα του Καματερού, ακολούθησε ένας ωραίος φιλικός αγώνας μεταξύ των παιδικών ομάδων των δύο συλλόγων. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Παιδική ομάδα του Κενταύρου να δώσει ένα δυνατό φιλικό με μια ανταγωνιστική ομάδα, καθότι λείπουν αγώνες από τη συγκεκριμένη ομάδα, ελλείψει πολλών ομάδων στην Κεντρική Ελλάδα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Αθανασαράκης Γιάννης και Γιώργος Μπελεχρής είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους νεαρούς αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους, σε ένα φιλικό που αποκόμισαν οφέλη και χρήσιμα συμπεράσματα και οι δύο ομάδες. Η Διοίκηση του Κενταύρου Αγριάς ευχαριστεί το σύλλογο του Καματερού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και έφερε μαζί με την αποστολή της ανδρικής ομάδας, και την παιδική ομάδα, για το παραπάνω φιλικό αγώνα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις