Τον Έσπερο στην Αθήνα κοντράρει ο Κένταυρος Αγριάς

Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 19.00, την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα, για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Εξάλλου πάντα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια…

…έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι (στο πρώτο γύρω ο Κένταυρος είχε πετύχει την νίκη στο Βόλο, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 30 – 27).

Ο Κένταυρος θα κατέβει στο κλειστό της Καλλιθέας, με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Αναγέννησης Βύρωνα. Η ομάδα της Καλλιθέας προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα γι αυτή, με την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με σκορ 23 – 29.

Η Μαγνησιώτικη ομάδα θα αγωνισθεί με τα γνωστά προβλήματα λόγω τραυματισμών, του Ζωναρόπουλου που θα απουσιάσει, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του αρχηγού Δ. Κρατήρα. Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα θα αγωνισθούν με σθένος για το θετικό αποτέλεσμα, που θα σημάνει και την βαθμολογική άνοδο της ομάδας.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Θρίαμβος Αθηνών – Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Βριλήσσια – Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας
Έσπερος Καλλιθέας – Κένταυρος Αγριάς
ΓΑΣ Καματερού – Αναγέννηση Βύρωνα
Ο.Φ.Ν. Ιωνίας – Ολυμπιακός Κερατσινίου (19/2/2017)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις