Στη Νέα Ζηλανδία για 10 αγώνες με τους κορυφαίους η Μένια Τσιόβολου

Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι η Μένια Τσιόβολου και ο προπονητής της Αλέξανδρος Τσακνάκης βρίσκονται στην πόλη Γουανάκα της Νέας Ζηλανδίας, που θα αποτελέσει τη βάση τους για τις επόμενες 42 ημέρες.

 Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από μία απαιτητική και επίπονη προετοιμασία στον παγετώνα Χίντερτουξ της Αυστρίας, ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου θα συμμετάσχει σε 10 αγώνες ενώ ενδιάμεσα θα προετοιμάζεται με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου. Οι συνθήκες που επικρατούν στη Νέα Ζηλανδία είναι άκρως χειμωνιάτικες ενώ στην περιοχή που θα αποτελέσει το ορμητήριο της Μένιας Τσιόβολου το θερμόμετρο δείχνει μόνιμα κάτω από το μηδέν.

IMG 3953

Για την Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του σκι οι αγώνες αυτοί θα της δώσουν τη δυνατότητα να κάνει την πρώτη εμφάνιση στην παγκόσμια κατάταξη και να ανοίξει τα φτερά της για μία επαγγελματική καριέρα στο χώρο των χιονοδρομιών.

Την προσπάθειά της αυτή στηρίζουν η καταξιωμένη εταιρία του χώρου «HEAD» που της παρέχει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και η βολιώτικη επιχείρηση «Aegean AutoGas ΚΑΡΑΛΗΣ».

karalis-782-100-10-xronia

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις