Στην Ιταλία για σειρά αγώνων η Μένια Τσιόβολου

Στην Ιταλία βρίσκεται από την Πέμπτη (09/11) η Μένια Τσιόβολου όπου θα πάρει μέρος σε μία σειρά αγώνων. Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του σκι, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στη Νέα Ζηλανδία κόντρα σε αθλήτριες υψηλού επιπέδου, θα λάβει μέρος σε 11 αγώνες επί ιταλικού εδάφους με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συγκέντρωση βαθμών που θα την βοηθήσουν να αναρριχηθεί ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιόβολου goalpost photosΤα άκρως ικανοποιητικά της αποτελέσματα στους αγώνες της Νέας Ζηλανδίας την έφεραν στην 4η θέση της κατάταξης για την Ολυμπιάδα της ΠιονΓιάνγκ στην Κορέα, με την πρώτη να είναι η προνομιούχος που δίνει το εισιτήριο για την διοργάνωση. Για την Ελληνίδα χιονοδρόμο μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της όμως σκοπεύει να τις εξαντλήσει προσπαθώντας μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου να πιάσει τα όρια.

Η Μένια Τσιόβολου είναι επίσης η πρώτη επιλαχούσα για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Νταβός της Ελβετίας, τον Φεβρουάριο του 2018 και η αναρρίχησή της στην παγκόσμια κατάταξη θα την βοηθούσε σε μία καλή σειρά και σε μία καλή επίδοση. Βάσει αυτού του στόχου η Βολιώτισσα  αθλήτρια χιονοδρομίας έχει ήδη προγραμματίσει ακόμη ένα δεκαήμερο αγώνων τον Δεκέμβριο, στη Σερβία, στη Βοσνία και το Μαυροβούνιο.

Δίπλα της και σ’ αυτή την προσπάθεια, ο προπονητής της Αλέξανδρος Τσακνάκης και ο χορηγός της «AEGEAN AUTOGAS ΚΑΡΑΛΗΣ» 

Αποτέλεσμα εικόνας για χορηγοί goalpost photos ΝΙΚΗ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις