Γιώργος Σουφλάρης: «Στόχος το θέαμα!»

Ο Γιώργος Σουφλάρης με το FORD ESCORT MK II θα ρίξει την αυλαία της 37ης Ανάβασης Πορταριάς “AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ” με τρόπο που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα κατακλίσουν για ακόμη μία φορά τις πλαγιές του Πηλίου.

Ο Πορταρίτης οδηγός της Λ.Α.Β. μίλησε στο goalpost.gr για την Ανάβαση και δήλωσε έτοιμος αν και λίγο αγχωμένος:

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Για τον Γιώργο Σουφλάρη αυτή είναι η δεύτερη ανάβαση που θα λάβει μέρος τη φετινή αγωνιστική χρονιά καθώς συμμετείχε και στην Ανάβαση Ριτσώνας, προσφέροντας άφθονο θέαμα σε κάθε πέρασμά του, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις: «Η 37η Ανάβαση Πορταριάς “AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ” είναι ο δεύτερος αγώνας που λαμβάνω μέρος κατά τη φετινή περίοδο καθώς συμμετείχα και στην Ανάβαση Ριτσώνας. Είναι η διαδρομή που περιμένω όλο τον χρόνο καθώς κατάγομαι και μένω στην Πορταριά, οπότε όλοι οι φίλοι και συγγενείς θα είναι στις πλαγιές για να με χειροκροτήσουν και να μου δώσουν δύναμη»

aegean karalis 782x100

Αν και θα μπορούσε διαδρομή να την οδηγήσει και με κλειστά μάτια, ο Γιώργος Σουφλάρης νιώθει φέτος λίγο παραπάνω πίεση και άγχος καθώς το αυτοκίνητό του και ο ίδιος εκπροσωπούν το μεγάλο χορηγό της Ανάβασης: «Είναι αλήθεια πως φέτος νιώθω λίγη πίεση και λίγο άγχος παραπάνω από κάθε φορά. Ο λόγος είναι πως εγώ και το αυτοκίνητό μου εκπροσωπούμε παράλληλα και τον μεγάλο χορηγό του αγώνα την “AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ”. Είναι ένας λόγος παραπάνω να πάνε όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει ώστε όλοι στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Καραλή για την απόλυτη στήριξή του στους δύο τελευταίους μου αγώνες».

Για τον οδηγό της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός πέρα από το θέαμα που προσφέρει κάθε χρόνο στις στροφές του Πηλίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Σίγουρα ο πρώτος στόχος μου είναι να προσφέρω το θέαμα που περιμένει ο κόσμος από μένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να έχουμε ασφαλείς τερματισμούς και όλοι να γυρίσουν στο σπίτι τους με ασφάλεια. Καλώ όλον τον φίλαθλο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ακολουθήσει τις οδηγίες των κριτών και να παρακολουθήσει το θέαμα που θα προσφέρουν οι 117 οδηγοί του αγώνα»

souflaris-782-2-car

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις