Συνάντηση Γκιρτζίκη – Γκόλια για τη Νίκη

Την Παρασκευή 20/03/2015 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» στην Καρδίτσα εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας για την κοπή πίτας της χρονιάς που διανύουμε. Είχε πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της επανεκλογής ( λίγες ημέρες νωρίτερα) της παράταξης του κ. Μανώλη Παλάσκα, η οποία συνεχίζει να έχει τα ηνία του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες αρκετοί πρόεδροι Ενώσεων από όλη την Ελλάδα, ο Διευθυντής της Ε.Π.Ο. κ. Υφαντής, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Γκιρτζίκης.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά παρών ήταν ως προσκεκλημένος του Σωματείου «Ακαδημία Ηρακλή Παλαμά» το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Γκόλιας, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Παλαιοί γνώριμοι από τα χρόνια που αγωνιζόταν ως Διαιτητής στις Εθνικές κατηγορίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το θέμα της ΝΙΚΗΣ και της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου. Από την πλευρά του μέλους της Επιτροπής ζητήθηκε να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τονίστηκε ότι στη θέση της ομάδας του Βόλου μπορεί να βρεθούν και άλλες ιστορικές ομάδες, όπως ο Ο.Φ.Η. (αποχώρησε και αυτός από το Πρωτάθλημα).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά και ότι η απόφαση που θα παρθεί στη Γ.Σ. του Ιουνίου θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων πολλών φορέων του ποδοσφαίρου, καθώς πιέζουν και η FIFA και η UEFA. Φυσικά, ουσιαστικό ρόλο στην απόφαση θα παίξει και η Πολιτεία. Ενημερώθηκε για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ το Σάββατο 28/03 και μετά τον αγώνα της Εθνικής στην Ουγγαρία θα υπάρξει συνάντηση του Προεδρείου που θα εκλεγεί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, όπου θα συζητηθεί το θέμα διεξοδικά.

Η Διοικούσα Επιτροπή παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και σύντομα θα υπάρξουν επαφές και με άλλους φορείς που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

niki 1

niki 3

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις