…Νίκη ανόδου για τους Νέους Αθλητές με Ολύμπια (pics & vid)

Το πιο καθοριστικό βήμα για την επάνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ πραγματοποίησαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας.

Οι καλαθοσφαιριστές του Θανάση Κασαπίδη παίζοντας με ψυχή και πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πήραν το ματς στις λεπτομέρειες, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κακές επιλογές στην επίθεση έδωσαν την ευκαιρία στους Λαρισαίους να πάνε στα αποδυτήρια με διαφορά πέντε πόντων υπέρ τους (27-32).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Νέοι Αθλητές με άμυνα από γρανίτη και λογικές επιθετικές επιλογές πήραν προβάδισμα έξι πόντων (47-41).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ολύμπια Λάρισας προσπάθησε να αντιδράσει, έφτασε το ματς στον πόντο (57-56), όμως το τρίποντο του Μανωλόπουλου 2:04’’ πριν τη λήξη στάθηκε καθοριστικό για τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα. Οι βεβιασμένες επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων έδωσαν τη δυνατότητα στους κυανόλευκους με ψυχραιμία να κρατήσουν και να αυξήσουν τη διαφορά, διαμορφώνοντας το τελικό 67-60.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 27-32, 47-41, 67-60

Διαιτητές: Παριανόπουλος, Καντερές

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Κασαπίδης): Μανωλόπουλος 12 (3), Σαπούνης, Μουχάρεμ 4, Κοντογιάννης Καραθανάσης 14, Παπανικολάου, Μακρόπουλος, Τύμπας 13 (2), Νικολόπουλος 22, Αγάλου-Λωρίτης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζυγελόπουλος): Ρούκας 1, Βαφειάδης 4 (1), Λιάκος 19 (2), Γεμιτζάς 13, Τσιλούλης 13 (1), Μπράμης 2, Τσιοκάνης 8.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα καθώς και η ιαχή ΝΙΚΗ από τους παίκτες:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις