Στην τελική ευθεία για το Κύπελλο Καυκάσου οι αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Αθλητών και Αθλητριών της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai για το Κύπελλο Καυκάσου την 1η Οκτωβρίου στην Τιφλίδα της Γεωργίας . Ο Αθλητής Κράλλης Άρης και η Αθλήτρια Μαρία Γεωργαλή από την Ακαδημία  Shinkyokushinkai Βόλου και η Αθλήτρια  Φλώρου Χαρά από τον Παλαμά Καρδίτσας, θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην  κορυφαία διοργάνωση Full Contact, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι Αθλητές σε  4 Κατηγορίες  κιλών στους άνδρες και μια κατηγορία Open στις γυναίκες.

Την  Ελληνική  Αποστόλη που θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου  και θα ταξιδέψει  αεροπορικώς για την Τιφλίδα ,στελεχώνουν ο προπονητής  Sensei Γιώργος Δαλαμάγκας, Διεθνείς κριτές και Εθνικοί  Διαιτητές Shihan Κώστας Γαλλιός, οι Sensei Τζιρας Αθανάσιος και ο Sempai Δεληγιάννης Νικόλαος, Πέτρου  Απόστολος και Ταμουρίδης Χρήστος.

Επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής o Αρχηγός εκπρόσωπος Shihan Γιώργος Κοσμίδης Διεθνής Διαιτητής  Main Referee με τεχνικό υπεύθυνο τον Branch  Chief βορείου Ελλάδος Shihan Οτάριο  Μελικιάδη. Η Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai ευχαριστεί θερμά  τους  Βολιώτες  χορηγούς το Εστιατόριο  Μπακαλόγατος  στον δρόμο του Διμηνίου και το ουζερί τα φιλαράκια για την ευγενική τους χορηγία για την κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων των Αθλητών. Επίσης ευχαριστεί  την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Εύα Σγαρδώνη για την πολύτιμη βοήθειά  της.

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ