Με επιτυχίες επέστραψαν από την Τυφλίδα οι αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου με προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη, oι οποίοι συμμετείχαν στο Διεθνές Τουρνουά Caucasus Cup Shinkyokushinkai Karate -Full Contact που διεξείχθε στην Τυφλίδα της Γεωργίας. Καλύτερος αθλητής με μαχητικό πνεύμα  αναδείχτηκε ο αθλητής της Ακαδημίας Κράλλης Βησσαρίων.

Ο αθλητής του Συλλόγου αγωνίστηκε με πάθος και πείσμα αλλά δυστυχώς μια άτυχη στιγμή στον αγώνα του στέρεισε την νίκη. Παρόλ’αυτά η επιτροπή των αγώνων παρακολουθώντας την πορεία του στο Πρωτάθλημα του απένειμε την διάκριση αυτή. Η αθλήτρια Μαρία Γεωργαλή πάλεψε δυνατά με σθένος αλλά στην δεύτερη παράταση του αγώνα έχασε καθώς υπήρχε διαφορά κιλών υπέρ της αντιπάλου. Και οι δυο αθλητές της Ακδημίας  προπονήθηκαν σκληρά την περίοδο του καλοκαιριού πάρα τις σοβαρές οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Στο εν λόγω πρωτάθλημα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους οι κριτές-εκπαιδευτές του Συλλόγου Δεληγιάννης Νίκος και Ταμουρίδης Χρήστος καθώς και ο Διευθύνων προπονητής Αρχηγός -Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushin Κοσμίδης Γεώργιος.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλη την ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες της καθώς και τους χορηγούς της τοπικής μας κοινωνίας του Βόλου το Ουζερί Φιλαράκια, την Ταβέρνα Μπακαλόγατος και το Σουβλατζίδικο Σαγάνης Δημήτριος για την στήριξη τους.

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις