Υποδειγματική εμφάνιση της Ελληνικής Ομάδος του Shinkyokushinkai στην Κροατία


Μοιράσου το άρθρο

Μια δυναμική αξιοπρεπής και υποδειγματική εμφάνιση της Ελληνικής Ομάδος του Shinkyokushinkai στo Samobor της Κροατίας στο 22o Διεθνές Τουρνουά-MEMORIAL BRANKΟ BOSNJAKA. Η Ελληνική Αποστολή επέστρεψε ξημερώματα σημερα από Κροατία οδικώς με τα από ένα πολύωρο 14 ωρο κουραστικό ταξίδι.

 

Το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο όλων των Αθλητών θύμιζε ένα Πανευρωπαϊκό οπού οι 14 συμμετέχουσες χώρες είχαν κατεβάσει τους καλύτερους και έμπειρους αγωνιστές στα πλαίσια αγωνιστικής προετοιμασίας για τα επόμενα επίσημα διεθνή πρωταθλήματα του 2018. Η Ελληνική Ομάδα η οποία αποτελείτο από τρεις αθλητές και μια Αθλήτρια αγωνίσθηκε με ξεχωριστό μαχητικό πνεύμα και πείσμα αντιμετωπίζοντας κορυφαίους Αθλητές της Ευρώπης, χωρίς όμως να καταφέρει μια θέση στο Βάθρο.

 

Συγκεκριμένα, πρώτος αγωνίσθηκε ο Αθλητής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου ο Κράλλης Βησσαρίων (ο μεγαλύτερος Αθλητής των Αγώνων) ο οποίος αφού πίεσε τον πρωταθλητή της Γαλλίας, σε δυο συνεχείς παρατάσεις ισοπαλίας , έχασε με ελαφρά υπεροχή του αντιπάλου του, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο Βησσαρίων προπονείται στην Ακαδημία Βόλου συνολικά ένα χρόνο και έχει θεαματική άνοδο και μεγάλη πρόοδο ξεχωρίζοντας για το μαχητικό πνεύμα, το πείσμα και για την ψυχική δύναμη.Στην συνέχεια, αγωνίσθηκε ο μικρός αθλητής από το Πολύκαστρο του Κιλκίς, ο Νταμοτσίδης Βλαδίμηρος από τον Σύλλογο Αλέξανδρος του εκπαιδευτού -δασκάλου Κεσίδη Βιάτσεσλαβ. Όλα έδειχναν ότι ο Βλαδίμηρος, θα ήταν ο νικητής αφού επί 2 λεπτά, βομβάρδιζε τον αντίπαλο του και τον έβγαζε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς ένα ξαφνικό απρόσμενο κτύπημα στα πλευρά τον βρήκε χαλαρό και έχασε από wazari, λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Αμέσως μετά μπήκε η πρωταθλήτρια της Ακαδημίας Βόλου Μαρία Γεωργαλή, η οποία αν και είχε κακή κλήρωση, αφού αγωνίστηκε με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα βαριά κιλά, aθλήτρια της Ισπανίας, έδωσε τα πάντα στον αγώνα και πίεσε ανοικτά και με μεγάλο πάθος την αντίπαλό της μέχρι το τέλος. Έγιναν δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και όπως είναι οι κανονισμοί του Full Conatct στο Shinkyukushinkai κατέληξαν στην ζυγαριά όπου η Μαρία ήταν βαρύτερη και έχασε τον αγώνα μέσα από τα χέρια της. Η Μαρία αν κέρδιζε τον αγώνα, θα αγωνιζόταν στους ημιτελικούς και θα εξασφάλιζε ένα Μετάλλιο.

 

Στην συνέχεια και στην βαριά κατηγορία Ανδρών  αγωνίσθηκε ο Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος από την Λάρισα, με τα θηρία, με νέους αθλητές που είχαν μεγάλη εμπειρία και πολλές συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα .Αυτός ήταν και ο λόγος που έχασε από ένα πρωταθλητή της Σουηδίας, ο οποίος είχε κερδίσει πανευρωπαϊκή νίκη τον περασμένο χρόνο. Ο Γιώργος , παρότι είναι εκπαιδευτής και διδάσκει καθημερινά με αποτέλεσμα να μην κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία,είχε το σθένος και αγωνίσθηκε με σκοπό να ενισχύσει την Ελληνική Ομάδα στο Τουρνουά. Το γεγονός και μόνο ότι αγωνίσθηκε με κορυφαίους μαχητές που καθημερινά προπονούνται για ένα σκοπό την διάκριση στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ειναι άξιος συγχαρητηρίων.

 

Εκτός όμως της αγωνιστικής συμμετοχής της η Ελληνική Αποστολή είχε και μεγάλη και δυναμική συμμετοχή στη Διαιτησία, όπου ο έλληνας εκπρόσωπος, διεθνής διαιτητής, διαιτήτευσε σε πολλούς αγώνες και ιδιαίτερα στους ημιτελικούς και τελικούς με τους δυο Διεθνείς κριτές, τον Sensei Tζήρα Αθανάσιο και τον Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο.

 

Η ελληνική αποστολή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την άψογη διοργάνωση, την πολύ θερμή φιλοξενία και την άριστη οργάνωση των αγώνων. Στο τέλος των αγώνων, ο διοργανωτής  απένειμε τιμητικό κύπελλο στην Ελληνική Ομάδα για την δυναμική και υποδειγματική της εμφάνιση με την επιθυμία να δοθεί αυτό στην Καλύτερη Αθλήτρια των αγώνων  για το υψηλό μαχητικό της πνεύμα  στην Μαρία Γεωργαλή και στον μικρότερο αθλητή για το ψυχικό του σθένος και τεχνική στον Νταμοτσίδη Βλαδίμηρο.

FB IMG 1508179732572

 

Η Ένωση εκπαιδευτών ευχαριστεί θερμά τον Χορηγό GENESIS PHARMA της Αθήνας  που συνέβαλε με ένα σημαντικό ποσόν, στα οδοιπορικά έξοδα της αποστολής καθώς και τους βολιώτες χορηγούς το ΟΥΖΕΡΙ -τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ  και το σουβλατζίδικο ΣΑΓΑΝΗΣ Δημήτριος που ανέλαβαν την διαμονή των αθλητών του Βόλου. Τέλος ευχαριστεί την Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Εύα Σγαρδώνη που στήριξε με την εξεύρεση των χορηγών τον Σύλλογο του Βόλου και εξασφάλισε νερά και σάντουιτς καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού στην Κροατία με την ευγενική χορηγία της ΚΑΒΑΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ  για όλη την αποστολή.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στον Υπεύθυνο τύπου της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai Πικουλα Σωτήρη του οποίου η συνδρομή ήταν πολύτιμη, εξασφαλίζοντας την χορηγία της GENESIS PHARMA.

 

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις