Με τέσσερις αθλητές ο ΜΑΧΗΤΗΣ σε διεθνές τουρνουά καράτε

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ». Οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου για να συμμετάσχουν στο 25ο Διεθνές Τουρνουά TATAMI CUP 2017 (Σπορ Ολυμπιακό Καράτε) την Κυριακή με τον προπονητή τους Κρίσιλα Ιωάννη, που διοργανώνει η Ουγγρική Ομοσπονδία Καράτε στην πόλη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι:

Ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος στις κατηγορίες 14-15 ετών στα -63 κιλά και στην 16-17 ετών στα -68 κιλά, ο Αγαθουλέσης Θεόδωρος στις κατηγορίες 12-13 ετών +54 κιλά και στην 14-15ετών -63 κιλά, η Καρανικολού Ατζελίνα στις κατηγορίες 12-13 ετών -50 κιλά και στην 14-15 ετών -47 κιλά, ο Σταθαράκος Σταμάτης στις κατηγορίες 14-15 ετών -52 κιλά και στην 16-17 ετών -55 κιλά. Οι αθλητές ευελπιστούν για μια καλή εμφάνιση αλλά και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Την όλη προετοιμασία του ανέλαβε ο διευθύνων προπονητής β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. και πρωταθλητής στο καράτε Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ», καθώς βοήθησαν τα σαββατοκύριακα στις κοινές προπονήσεις οι αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου με προπονήτρια- πρωταθλήτρια την Κοσμίδου Βίκυ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους εύχεται καλή επιτυχία.

Δελτίο Τύπου “A.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις