Με δέκα αθλητές η Ακαδημία στη Βουδαπέστη

Η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου (Γαζή 115) με προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη θα συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Tatami Cup που διοργανώνει η Ουγγρική Ομοσπονδία Καράτε υπό την αιγίδα την Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε WKF η οποία καλλιεργεί το ολυμπιακό Καράτε.

Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση η Ακαδημία θα δώσει την παρουσία της με δέκα 10 αθλητες και αθλήτριες από τις ηλικίες των 6 ετών εώς 21 ετών. Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος ειναι οι Μυτιλιός Ανδρέας στα -70 κιλά Εφήβων, Μυτιλιός Κων/νος στην κατηγορία παίδων 12-13 στα -40 κιλά, Μαγαλιός Αθανάσιος στα -63 κιλά Εφήβων και οι αθλήτριες Γκόσιου Μαρία στα +54 κιλά Νεανίδων, Παπαθεολόγου Μερόπη στα -47 κιλά Νεανίδων, Δημητρίου Αναστασία στα -54 κιλά Νεανίδων, Βερούση Αργυρώ και, Καρακασιλιώτη Κατερίνα στα κιλά +38 κιλά κορασίδων, Κουμπαράκη Ζωή και Κουμπαράκη Ηλέκτρα στην κατηγορία Κορασίδων +22 κιλά.

Την ;oλη επιμέλεια της προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η δυο φορές χρυσή ευρωπαική πρωταθλήτρια Bίκυ Κοσμίδου, η μόνη στην κεντρική ελλάδα με 5 ευρωπαικά μετάλλια στο ολυμπιακό πλέον Καράτε, με τον διευθύνων προπονητή Shihan Γιώργο Κοσμίδη.Τα σαββατοκύριακα πραγματοποιήθηκαν κοινές προπονήσεις με τους αθλητές του Συλλόγου Αγριάς ο Μαχητής και με τον προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη.Το κωουτσάρίσμά των αθλητών θα γίνει από τον Προπονητή Γιώργο Κοσμίδη με βοηθό τον πρωταθλητή Μιχάλη Τζάλλα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου οδικώς με ναυλωμένο πούλμαν για την Βουδαπέστη,αποτελούμενη από τους αθλητές και των δυο Συλλόγων της Ακαδημίας Βόλου και της Αγριάς ο Μαχητής, καθώς και από μέλη και γονείς των αθλητών. Την ομάδα θα συνοδέυσει ο Διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και ο προπονητής Αγριάς Κρίσιλας Ιωάννης.

Το ΔΣ της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καρατε Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους μας χορηγούς το ουζερι “ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ”, το κομωτήριο της κ.Καζατζή Δέσποινας και το Σουβλατζίδικο του κ.Σαγάνη Δημήτρη και κ.Χάρη Τόγια για την πολυτιμη συμβολή και στήριξη τους στα οδοιπορικα έξοδα των τριών τελευταίων διοργανώσεων Γεωργία-Κροατία -Ουγγαρία που συμμετείχε η Ακαδημία. Επίσης ευχαριστεί την Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου κ.’Ευα Σγαρδώνη για την σημαντική της βοήθεια και συνδρομή στην οργάνωση της αποστολής.

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις