Μια 3η θέση και επτά 5ες θέσεις για την Ακαδημία στη Βουδαπέστη

Επέστρεψαν οι αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία), οι οποίοι συμμετείχαν στο Διεθνές Τουρνουά Tatami Cup 2017-ολυμπιακό Καράτε, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

 

Θετικός ο απολογισμός της αποστολής, η  οποία κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο-3η θέση και εφτά 5ες θέσεις. Συγκεκριμένα τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Κουμπαράκη Ηλέκτρα στα -22 κιλά κορασίδων 6-7 ετών.Πέμπτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές Μυτιλιός Ανδρέας στα-70 κιλά εφήβων, Μαγαλιός Αθανάσιος στα -63 κιλά Εφήβων, Παπαθεολογόυ Μερόπη στα -47 κιλά νεανίδων, Γκόσιου Μαρία στα -59 κιλά Νεανίδων, Βερούση Αργυρώ στα +38 κιλά Κορασίδων 10-11 ετών, Κουμπαράκη Ζωή στα +28 κορασίδων 8-9 ετών και Κουμπαράκη Ηλέκτρα στα -28 κιλά 8-9 ετών.Πολύ καλή και η εμφάνιση των υπόλοιπων αθλητών Μυτιλιού Κων-νου και αθλητριών Δημητρίου Αναστασία, Καρακασιλιώτη Κατερίνα, οι οποίοι αγωνίσθηκαν με σθένος χωρίς όμως να φέρουν κάποια διάκριση.Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και για κάποιους αθλητές ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκαν σε διεθνή διοργάνωση.Την ομάδα συνόδευσε ο Διευθύνων πριπονητής του Συλλόγου Κοσμίδης Γεώργιος,  ο οποίος κωουτσάρισε τους αθλητές μαζί με τον βοηθό εκπαιδευτή Τζάλλα Μιχάλη.

 

Την όλη προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου. Το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που συνόδευσαν τους αθλητές στην Βουδαπέστη και στήριξαν τον σύλλογο καταβάλλοντας τα οδοιπορικά έξοδα μετακίνησης και διαμονής των αλλά και όλους τους γονείς που εμπιστέυθηκαν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν σ αυτήν την κορυφαία διεθνή διοργάνωση, καθώς και τους φίλους χορηγούς που ανέλαβαν ένα σημαντικό κομμάτι των εξόδων. Ευχαριστεί επίσης την Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου ‘Ευα Σγαρδώνη για την πολύτιμη βοήθεια της και το Πρακτορείο του κ.Νίκου Βισβίκη για την άψογη και ασφαλή μετακίνηση, αλλά και για την άριστη εξυπηρέτηση και συνεργασία.Ευχαριστεί παράλληλα  και τους χορηγούς ”Άρωμα Κουζίνας” και ”Μπακαλόγατο” για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του Συλλόγου Αγριάς “ο Μαχητής”  Κρίσιλα Γιάννη για την μεγάλη και σημαντική του βοήθεια και υποστήριξη στους αγώνες και στην οργάνωση της εκδρομής, στον Πρόεδρο κ.Κορομηνά Θεόδωρο και στην Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Αγριάς κ Κρίσιλα Κατερίνα.

 

Συγχαρητήρια επίσης και στους αθλητές του Συλλόγου Αγριάς  “ο  Μαχητής” για την πολύ καλή παρουσία στους αγώνες και συγκεκριμένα στον αθλητή Κορομηνά  Κων-νο για την κατάκτηση της 3η θέσης.

 

Οι δυο Σύλλογοι της Μαγνησίας είναι οι μοναδικοί της Κεντρικής Ελλάδας που συμμετείχαν στο Διεθνές Τουρνουά και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες υψηλού επιπέδου για την  βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης και απόκτηση εμπειριών των αθλητών τους.

 

IMG 20171129 071549 265

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις