Μετάλλιο και διακρίσεις για τον ΜΑΧΗΤΗ σε διεθνές τουρνουά

Την Δευτέρα επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το 25ο Διεθνές Τουρνουά TATAMI CUP 2017 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, που διοργάνωσε η Ουγγρική Ομοσπονδία Καράτε με την συμμετοχή 650 αθλητών από 67 συλλόγους 12 χωρών.

Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με τέσσερις αθλητές κατακτώντας ενα χάλκινο μετάλλιο με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Kumite εφήβων 14-15 ετών -63 κιλά και 5η θέση με την Καρανικολού Ατζελίνα Kumite Κορασίδων 12-13 ετών -47 κιλά . Επίσης πολύ καλή η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών τους συλλόγου μας, του Αγαθουλέση Θεοδώρου και του Σταθαράκο Σταμάτη οι οποίοι αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο.

Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο καθηγητής φυσικής αγωγής (μαχητικών αθλημάτων) και προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες καθώς και την πρωταθλήτρια Κοσμίδου Βίκυ που βοήθησε στην οργάνωση της εκδρομής, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ακαδημίας Σγαρδώνη Εύα και τον προπονητή της Ακαδημίας Κοσμίδη Γεωργό.

Συγχαρητήρια και στην μικρή αθλήτρια της Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου Κουμπαράκη Ηλέκτρα που κατέκτησε την 3η θέση καθώς και των υπολοίπων αθλητών της Ακαδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί οι δυο σύλλογοι είναι οι μοναδικοί σύλλογοι στην Μαγνησία που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά του Σπορ Ολυμπιακό Καράτε για να αποκτήσουν οι αθλητές τους αγωνίστηκες εμπειρίες αλλά και για να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.

jkdjfdfd

Δελτίο Τύπου “A.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις