«Kρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Στην ελληνική νοοτροπία απέδωσε την μέτρια απόδοση της ομάδας του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου νικητή επί του Φωκικού με σκορ 1-0. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε πως ευτυχώς αυτή η εμφάνιση έγινε σε ένα ματς που ήταν νικηφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωκικού για την εικόνα που παρουσίασε. Εμείς από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς».

Για τους λόγους της μέτριας εμφάνισης του Ολυμπιακού:

«Η ελληνική νοοτροπία δεν μας αφήνει να αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια. Προφανώς φταίω και εγώ σ’ αυτό. Το θετικό είναι πως αυτή την εικόνα, που είναι κατώτερη των δυνατοτήτων μας, την εμφανίσαμε σήμερα αφού πήραμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς δεν είχαμε την πολυτέλεια να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι γιατί έχουμε έναν στόχο τεράστιο, να μπούμε στα πλέι οφ γιατί είμαστε υπόλογοι σε μία μεγάλη πόλη».

Για το αν οι ελλείψεις επηρέασαν την απόδοση της ομάδας:

«Δεν νομίζω ότι επηρέασαν οι απουσίες. Και οι 20 παίκτες που δουλεύουμε, ξεχωρίζω τους τρεις τερματοφύλακες που δουλεύουν ξεχωριστά, ανταποκρίνονται το ίδιο καλά και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Με τον συνεργάτη μου, Στέλιο Βενετίδη, θέλαμε να δούμε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν και να παραμείνουν εντός αυτής της ομάδας, γιατί είναι πολύ όμορφο να είσαι μέλος αυτού του Ολυμπιακού. Τέτοιο παράδειγμα είναι ο Σταμάτης Καρράς που βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις