«Θα τιμωρήσω τους παίκτες που δεν έβαλαν πέντε γκολ στην Ελλάδα»

Ως ένα παιχνίδι στο οποίο οι Κροάτες έδειξαν την κλάση τους χαρακτήρισε το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ελλάδα, ο Τσίρο Μπλάζεβιτς.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «χρβάτσκα» προχώρησε σε νέες δηλώσεις, με τις οποίες απέδειξε για ακόμα μία φορά πως πρόθεσή του είναι να υποτιμήσει την εθνική λέγοντας πως «θα τιμωρήσει τους παίκτες της Κροατίας επειδή δεν σκόραραν πέντε τέρματα».

Παράλληλα δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και χαρακτήρισε mission impossible μία πιθανή ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα τους τιμωρήσω γιατί δεν έβαλαν πέντε γκολ. Παίξαμε καλά, δείξαμε την κλάση μας. Οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να μας κάνουν κάτι. Είναι κρίμα που δεν βάλαμε κι άλλα γκολ, αλλά ήταν αρκετά. Δεν μπορώ να πω ότι εξασφαλίσαμε την πρόκριση γιατί στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και μπορούν να γυρίσουν, ειδικά όταν δεν τα περιμένεις.

Αλλά, αυτή ήταν μια σπουδαία νίκη. Είναι mission impossible για τους Έλληνες να το γυρίσουν. Είμαι χαρούμενος για τον Ντάλιτς. Δεν θα ήταν σωστό να σας αποκαλύψω, εάν μιλήσαμε. Έκανε καλή δουλειά, προετοίμασε καλά το ματς, τα έκανε όλα σωστά. Κάτι πήρε από τον δάσκαλό του (εννοεί τον εαυτό του), του άσκησα επιρροή.

Πρέπει και στον Πειραιά να τους “χτυπήσουμε” το συντομότερο δυνατό από την έναρξη του ματς. Ένα γκολ είναι αρκετό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος, να μην υπάρχει έκπληξη. Θα είμαστε ήρεμοι στον Πειραιά, δεν έχω αμφιβολία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις