Με πόνεσε ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ

Την στεναχώρια του για τη μη παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας αποκάλυψε ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος θεωρεί θετικό το γεγονός της αλλαγής της έδρας της «γαλανόλευκης». Αποσπάσματα όσων είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο «Έθνος»

Για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ: «Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτώ και να ζήσω με αυτό. Με πόνεσε πολύ. Ήταν μία δύσκολη βραδιά για μένα και γαι όλη την ομάδα. Είδα πολλά λυπημένα πρόσωπα, αλλά είδα κι ελπίδα».
Για τα πλάνα του για την επόμενη μέρα της Εθνικής: «Μέχρι να αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες τον Σεπτέμβριο, έχουμε μπροστά μας μερικούς μήνες για να δούμε καινούργιους παίκτες. Δεν χρειάζεται να καλέσω τον Παπασταθόπουλο, τον Μήτρογλου ή τον Μανωλά. Ξέρω ότι μπορώ να στηριχτώ σε αυτούς. Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία για δοκιμές νέων παιδιών. Να τεστάρουμε το νέο αίμα, αλλά και να επαναφέρουμε στην ομάδα παίκτες όπως ο Καρέλης, που πρόσφατα επανήλθε από τραυματισμό. Θα αναλύσουμε διεξοδικά -ήδη το κάνουμε- το ρόστερ όλων των ομάδων, για να δούμε ποιοι διαθέτουν στοιχεία για να παίξουν στην Εθνική. Είναι επίσης μία ευκαιρία να αντικαταστήσουμε ορισμένους παίκτες που μεγαλώνουν. Να έρθουν φρέσκα πρόσωπα, να ανανεώσουμε την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις