Ο Μάριο Γκούρμα ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού Β.

Το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο «εκλεκτός» της διοίκησης είναι ο Μάριο Γκούρμα (Αλβανός με ελληνικό διαβατήριο), ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και έρχεται στο Βόλο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Το goalpost.gr είχε ενημερώσει τους αναγνώστες του στις 2 Σεπτεμβρίου με τίτλο… …”και επιθετικός που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα στη λίστα του Ολυμπιακού Β.”, πως ο Ολυμπιακός εξετάζει περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στην Ελλάδα, φωτογραφίζοντας τον Μάριο Γκούρμα.

Δείτε το σχετικό link https://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/olympiakos-volou/item/19427-sti-lista-tou-olympiakou-volou-kai-epithetikos-pou-exei-agwnistei-sto-elliniko-prwtathlima.

Ο Μάριο Γκούρμα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Λεβαδειακού, της Προοδευτικής, του Διαγόρα, της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού, με τον οποίο την περίοδο 2010-11 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για την ιταλική Ρετζιάνα, ενώ αγωνίστηκε και στην επίσης ιταλική Γκαβοράνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις