Πρωτιές σε όλα τα …μέτωπα για τους αθλητές του ΣΔΥΒ (photos)

Ένα πολύ όμορφο τριήμερο πέρασαν στη Σκιάθο τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου που έτρεξαν στον ορεινό αγώνα Στα Μονοπάτια του Παπαδιαμάντη. Δέκα αθλητές του ΣΔΥΒ αγωνίστηκαν στον Ημιμαραθώνιο, 8 στο Urban Trail 10 χιλιομέτρων, και 5 παιδιά στους παιδικούς αγώνες.
Ο ΣΔΥΒ πέτυχε το 3 στα 4, με τους δρομείς του να κερδίζουν τους αγώνες: Ο Γιώργος Καλαντζής ήταν ο νικητής του Ορεινού Ημιμαραθωνίου, ο Ζήσης Τσουρέλης νικητής του…

…Urban Trail, η Ελένη Πρατσή νικήτρια των γυναικών στον ίδιο αγώνα, και 6η της γενικής κατάταξης. Στο βάθρο ανέβηκαν άλλα 3 μέλη: η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου που τερμάτισε 2η στο Urban Trail, ο Αχιλλέας Καλαμάκης 3ος στον αγώνα αυτό, η Νεραντζούλα Παραγματευτή 2η στον Ορεινό Ημιμαραθώνιο.

Ο ΣΔΥ Βόλου συγχαίρει τους διοργανωτές για την οργάνωση, και ευχαριστεί για τις εξυπηρετήσεις σε κάθετι που χρειάστηκε.

Αναλυτικά η παρουσία του ΣΔΥΒ:

Ορεινός Ημιμαραθώνιος
Γιώργος Καλαντζής
Θανάσης Οικονόμου
Αργύρης Βουρλογιάννης
Θωμάς Μαλιαχόβας
Δημήτρης Οικονόμου
Δημήτρης Ρούσης
Μάριος Μιχαλόπουλος
Κώστας Παλάντζας
Μπάμπης Μπάρδας
Νεραντζούλα Παραγματευτή

Urban Trail
Ζήσης Τσουρέλης
Αχιλλέας Καλαμάκης
Ελένη Πρατσή
Λίνος Βίγκλας
Χριστίνα Χατζηγιαννίδου
Γιώργος Αλμπανούδης
Άννη Κλειδωνάρη
Χαράλαμπος Γιώτας

Παιδικοί Αγώνες
Καλαντζής Βαγγέλης
Καλαντζής Γιάννης
Οικονόμου Θοδωρής
Οικονόμου Αναστασία
Αδάλογλου Δημήτρης

Επίσης, με τη συμμετοχή ενός αθλητή του ΣΔΥ Βόλου έγινε τη Κυριακή ο North Olympus Trail Vrontou 2017 απόστασης 20 χιλιομέτρων. Στον αγώνα έτρεξε ο Παντελής Ζήσης.

Ο 3ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Καρυδίτσας 10 χιλιομέτρων έγινε το Σάββατο το απόγευμα στη περιοχή της Κοζάνης. Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των δύο αθλητών του ΣΔΥ Βόλου που έτρεξαν στον αγώνα, οι οποίοι ήταν ο Μάκης Κοσμίδης (52’35) και η Βάσω Τασιώνη.

Τη Πέμπτη 1 Ιουνίου έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο Λευκωσίας ο συμβολικός μη ανταγωνιστικός αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά «Έφηβοι στην Πρόληψη». Πολύ επίσημοι έδωσαν το παρόν. Στον αγώνα συμμετείχε ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου Αλέξης Παπαλεξίου που καλωσορίστηκε από τους διοργανωτές και τον ιστορικό συλλόγο «Περικλής Δημητρίου», και μας αναφέρει ότι ο αγώνας και η εκδήλωση έγιναν σε πολύ όμορφο κλίμα.

Καλοκαιρινή συγκέντρωση

Όπως έχει καθιερώσει, ο ΣΔΥ Βόλου θα γιορτάσει τον ερχομό του καλοκαιριού, με κάτι διαφορετικό και μη αγωνιστικό, πιο συγκεκριμένα με τη συγκέντρωση των μελών με τις οικογένειές τους, για φαγητό και ποτό. Η γιορτή προγραμματίστηκε για τη Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 9.00μμ sto Basilico cucina&pizza italiane Volos, Γιαννιτσών 9 στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Το 3ο Ζαγόραθλον αυτή τη Κυριακή

Οι δράσεις δεν σταματούν ποτέ, και έτσι ο ΣΔΥ Βόλου θα δώσει το παρόν και στη Ζαγορά. Την Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 10:30 το πρωί θα ξεκινήσουν αγώνες δρόμου στα καλντερίμια της Ζαγοράς, με σκοπό την άθληση σε φυσικό περιβάλλον και την ανάδειξη του πολιτισμού της Ζαγοράς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι μεγάλοι θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, και τα παιδιά στους διάφορους αγώνες, ανάλογα με την ηλικία τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις