Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασε ο Ρήγας, 1-0 τον Βατανιακό

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στον Βατανιακό στο Βελεστίνο, την οποία συνδύασε και με νίκη (1-0). Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 22/3, 15.00) στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου… 

…για την 23η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Αυτή είναι η 4η σερί νίκη για τον Ρήγα, ο οποίος έφτασε τους 43 βαθμούς και φιγουράρει μόνος πλέον στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Το γκολ στη νίκη του Ρήγα Φεραίου επί του Βατανιακού, πέτυχε ο Σιώμος στο 83΄ της αναμέτρησης.

Κυριάρχησε ο Ρήγας στο πρώτο μέρος
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή με το μέρος του, ενώ λίγο έλλειψε να πετύχει και γκολ. Στο 9΄ του πρώτου μέρους ο Μπίκας δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Τζήμας μπλόκαρε. Στο 17΄ ο Ζενούνι έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Περίπου δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Σπαθής εκτέλεσε το φάουλ και ο Τζήμας όπως και στο 9΄, μπλόκαρε τη μπάλα. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 43΄, παραλίγο ο Ρήγας Φεραίος να ανοίξει το σκορ. Ο Ζενούνι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπίκας, αφού έκανε το κοντρόλ, σούταρε περίπου από το ύψος του πέναλτι, αλλά το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζήμα τον απέτρεψε, από το να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα.
Με γκολ του Σιώμου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρήγας πήρε το παιχνίδι
Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρους, ο Ρήγας Φεραίος, δεν παρουσιάστηκε με το ίδιο πάθος, όπως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ολική μεταμόρφωσή του από το 70΄ και μετά, σε συνδυασμό με το τέρμα που πέτυχε ο Σιώμος, κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μία σημαντική νίκη. Η πρώτη καλή φάση για το δεύτερο μέρος, σημειώθηκε στο 72΄. Ο Χατζής δοκίμασε ένα σουτ από τα 30 μέτρα, αλλά ο Τζήμας κατάφερε να διώξει. Στο 81΄ ο Μαλάκος προσπάθησε να κρεμάσει τον Τζήμα από μακριά, αλλά ένας αμυντικός του Βατανιακού κατάφερε να διώξει επάνω στη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαλάκος πάσαρε πολύ ωραία στον Σιώμο, ο οποίος μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0 υπέρ της ομάδας του Ρήγα Φεραίου, σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου(45΄ Μαλάκος), Χατζής, Γουτούλης (66΄ Σιώμος), Μπίκας (82΄ Βουραζέρης), Ζενούνι, Κεμάλι
Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Παναγιωτίδης Γ. , Κατσιούλας (79΄ Παναγιωτίδης Σ.), Καραγιάννης, Λαζαρίδης, Τοπαλλί (61΄Πιριτζάους), Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Μυλιόρδος, Καρτσαμπάς Αθ. (46΄ Μποστάνζυ) , Καρτσάμπας Αλ.

Σκόρερ: Σιώμος
Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας)
Βοηθοί: Βογιατζής, Τίκας (Καρδίτσας)
Παρατηρητής: Παπακώστας (Φθιώτιδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις