Ψήφισμα ΣΔΥ Βόλου για την απώλεια του Δημήτρη Κοντογιάννη

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτικού του στελέχους και προηγούμενου προέδρου του Δημήτρη Κοντογιάννη που έφυγε σε ηλικία 82 ετών.

Η φετινή συμμετοχή των 120 αθλητών του ΣΔΥ Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που θα γίνει τον Νοέμβριο, αγώνα για τον οποίο είχε δρομολογήσει την εγγραφή του όπως έκανε από δεκαετίες, θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ευχαριστεί τις αρχές, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, τον κ.Βασίλη Ηλιόπουλο και όλα τα μέλη της Λέσχης, την ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική, Αστυνομία, τα μέλη του ΕΟΣ Βόλου, του ΣΔΥ Βόλου, τους κατοίκους των Μηλεών, για τις έρευνες επί 19 μέρες για τον εντοπισμό του στη περιοχή όπου χάθηκε. Ειδικά τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου Βασίλη Χαλκιά, Γιώργο Λάσκο, Παύλο Ψευτογιάννη που ήταν αυτοί που εντόπισαν μετά από καθημερινή προσπάθεια ερευνών.

Αντί επιλόγου, το μήνυμα που έγραψε φίλος μας αθλητής, και μαθητής του Δημήτρη Κοντογιάννη: “Καλό ταξίδι Δάσκαλε! Και βέβαια σε ζηλεύω, όχι για το τέλος σου φυσικά, αλλά γιατί δεν γνώρισες γεράματα και έκανες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής σου αυτό που αγαπούσες….”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις