Τρέχουμε στις 8/10 στην Παραλία για τη “Φλόγα”

Ο αγώνας για τη «Φλόγα», ο αγώνας που γίνεται για Ιερό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί στη Παραλία του Βόλου. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα μετέχει στη διοργάνωση με το σύνολο των μελών του και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών».

Ακόμη και όσοι δεν τρέξουν, μπορούν να κάνουν τη καλύτερη κίνηση βγάζοντας και αυτοί συμβολικά αριθμό συμμετοχής για να ενισχύσουν τη Φλόγα με το ποσό των 3 ευρώ, ή να αγοράσουν τη μπλούζα της «Φλόγας» προς 5 ευρώ, ή να ενισχύσουν τον κουμπαρά που θα βρίσκεται στην εκκίνηση.
Ο ΣΔΥΒ συμβάλει πάντα για τη προσφορά στη «Φλόγα», και στον αγώνα του 2016 η «Φλόγα» απένειμε τιμητική πλακέτα στον σύλλογο για τη βοήθεια που προσφέρει στον αγώνα στα 4 ως τότε χρόνια διεξαγωγής του, για τη μαζικότατη συμμετοχή των μελών του, και ιδίως για τη προσφορά στη «Φλόγα» Βόλου 7.000 ευρώ μέσω της ΕΟΣΛΜΑ-Υ από τις συμμετοχές των δρομέων όλης της Ελλάδας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.
Το ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή βρίσκεται σε απίστευτα επίπεδα, και το μέιλ του συλλόγου κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα πολιτών ακόμη και μη αθλούμενων, που δηλώνουν συμμετοχή και ζητούν πληροφορίες για τη συμμετοχή στο μεγάλο γεγονός.
Στις 8 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Φιλανθρωπικός αγώνας 2 χιλιομέτρων για τη «Φλόγα», στη Παραλία του Βόλου, «Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ 2017». Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους. Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο 3 ευρώ όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ». Δηλώσεις συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς επίσης στο κατάστημα Ηλιόπουλος κοσμήματα Δημητριάδος 174 και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Πληροφορίες Δ/νση Αθλητισμού, τηλ. 2421071770. Ο αγώνας της Φλόγας με σωστή οργάνωση έχει πλήθος συμμετοχών, και 2.000 πολίτες του Βόλου τρέχουν κάθε χρόνο στον αγώνα, ενώ χωρίς κανένα έξοδο για οποιονδήποτε λόγο, όλες οι εισπράξεις καταλήγουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου όλοι στη παραλία του Βόλου!

Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοσίας
Αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοσίας. Η φλόγα θα φτάσει στο Βόλο το απόγευμα της 22ας Σεπτεμβρίου 2017, θα παραληφθεί στην είσοδο της πόλης επί της οδού Λαρίσης από τους εθελοντές αιμοδότες, θα μεταφερθεί και θα ανάψει στις 7.00μ.μ. στο βωμό επί της οδού Λαμπράκη στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και από εκεί οι λαμπαδηδρόμοι, στις 7.05 μ.μ. θα τη μεταφέρουν παραλιακά έως το Νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια στο θεατράκι του Πάρκου του Αναύρου, όπου θα απευθυνθούν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ελληνική μουσική.
Σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, o Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα υποστηρίξει την συγκεκριμένη εκδήλωση με την συμμετοχή των αθλητών του. Η ώρα προσέλευσης όσων αθλητών του συλλόγου και όλων των πολιτών που επθυμούν να συμμετέχουν στη Λαμπαδηδρομία, είναι στις 18.30 (οδός Γ. Λαμπράκη- Παπαδιαμάντη). Οι λαμπαδηδρόμοι θα παραλαμβάνουν εκεί τα μπλουζάκια τους προ της έναρξης της λαμπαδηδρομίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις