Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην Κρήτη

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε διάστημα λίγων ωρών σε τροχαία δυστυχήματα βυθίζοντας στο πένθος τα Χανιά και την όλη την Κρήτη

Με τον πιο άδικο τρόπο, το νησί θρηνεί ακόμα τρία θύματα στην άσφαλτο. Η είδηση του χαμού των τριών νεαρών έχει σκορπίσει θλίψη και συγκίνηση στα Χανιά αλλά και σε όλη την Κρήτη. 

Οι δύο εξ αυτών ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Παπουτσάς έχασε τη ζωή του στο τροχαίο τα ξημερώματα στην εθνική στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου, ενώ ο Τάνιο Τόνεβ άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο τραγικό τροχαίο στον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνου, όπου έχασε την ζωή του κι ένας ακόμα νεαρός ηλικίας 19 ετών.

Ο 19χρονος Τάνιο Τόνεβ αγωνίζονται στους Νέους Μινωταύρου ενώ ο 25χρονος Ιωάννης Παπουτσάς αγωνιζόταν στην ομάδα των Κεραμειών, στη θέση του τερματοφύλακα. 

O αποχαιρετισμός του Αετού Ανωγείων στον ”Γιαννάκη”…

Aνακοίνωση εξέδωσε και ο Αετός Ανωγείων για τον χαμό του Γιάννη Παπουτσά: ”Σύσσωμη η οικογένεια του Αετού Ανωγείων, με αισθήματα θλίψης και οδύνης αποχαιρετάει, τον 25χρόνο Γιάννη Παπουτσά, πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας, που “έφυγε” τα ξημερώματα, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο δικός μας “Γιαννάκης” φύλακας άγγελος της εστίας μας, ταξιδεύει στην γειτονιά των αγγέλων σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε..Ο Γιάννης υπήρξε τερματοφύλακας του Αετού την περίοδο 2010-11, ενώ διατήρησε φιλικές σχέσεις με την ομάδα και τους ανθρώπους της όλα αυτά τα χρόνια.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..Αντιπροσωπεία του Αετού Ανωγείων θα παρευρεθεί αύριο Κυριακή 2 Απριλίου στην κηδεία του στα Χανιά..Στον αγώνα της ομάδας μας αύριο στα Μισίρια με τον Απόλλωνα, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ως ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα παιδί που αγαπούσε την ζωή και το ποδόσφαιρο..Καλό ταξίδι φίλε μας..”

Ο 25χρονος Γιάννης Παπουτσάς

Η EΠΣ Χανίων εξέφρασε μέσω ανακοινώσεων τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των δύο αγοριών ενώ αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις στο Ποσειδών – Κεραμεία και στο Μινώταυρος – Παλαιόχωρα, ομάδες που αγωνίζονταν μέχρι τώρα τα δύο παλικάρια.

Ο άτυχος 19χρονος Τάνιο Τόνεβ

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΠΣΧ:

”Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ. Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του”. Επίσης, λίγο αργότερα η ΕΠΣ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση και για τον χαμό του Ιωάννη Παπουτσά, αναλυτικά:  ”Η ΕΠΣ Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κεραμειών και του τερματοφύλακα της ομάδας Ιωάννη Παπουτσά για την απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

”Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και των τριών ανθρώπων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Χανιά.Δυστυχώς, η τραγική είδηση του άδικου χαμού τους μας έχει συγκλονίσει όλους.Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πενθεί και για το δικό της παιδί, το 19χρονο ποδοσφαιριστή του Μινωταύρου, ο οποίος είχε ξεκινήσει να παίζει και να χαίρεται το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της ομάδας μας.Συλλυπητήρια στην οικογένειά του… ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!”

cretalive.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις