Ζουράρις: «Αντιδρούν Καραπαπάς και Ολυμπιακός»

O Kώστας Ζουράρις πήρε θέση για το όσα του καταλογίζουν σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις του προς τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως πρόκειται για χιούμορ.

O Υφυπουργός παιδείας μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε:

«Τα συνθήματα που βγάζουν στην εξέδρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλούστατα αριστουργήματα για ανθολόγιο. Το σύνθημα αυτό είναι αριστουργηματικό, το βουντού βουντού. Ήμουν στην περιοχή του γαύρου σε βαζέλικο κανάλι. Τι να έλεγα; Λογικό είναι να αντιδρούν ο Καραπαπάς και ο Ολυμπιακός. Δεν έχουν το εύρος να δεχτούν την πλάκα. Έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια. Τα έχω ζήσει τόσα χρόνια. Ούτε ο Λοβέρδος έχει χιούμορ. Καλό παιδί αλλά δεν έχει χιούμορ».

Για το φετινό ΠΑΟΚ:

Ήμουν στο ματς με τον Πανιώνιο που ήμασταν κακοί. Κάτι πρέπει να κάνει ο Ίβιτς να τους ξυπνάει. Τα πρώτα 5 λεπτά κοιμούνται. Η ομάδα κατεβαίνει και χάνει στην Αθήνα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό.

Για τους Τσακαλώτο και Σαββίδη:

«Ο Τσακαλώτος κατέβαινε από την Ολλανδία 8 χρονών και δεν τον έπαιζαν οι άλλοι αν δεν ήταν ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε ΠΑΟΚ. Είναι ευάρεστη η πίεση να θες να κάνεις κάποιον ΠΑΟΚτσή. Εμένα με έκανε η γιαγιά μου η Πολίτισσα ΠΑΟΚ. Τον έχω συναντήσει τον Ιβάν 2-3 φορές, αλλά όχι κατ’ ιδίαν. Μια χαρά τα πάει. Δεν έχω να του πω τίποτα. Απλά να φροντίσει που ρίχνει τα λεφτά του».

Κλείνοντας, επεσήμανε:

«Ο ελληνικός λαός είναι πρωταθλητής στη σάτιρα. Αν δεν τη καταλάβεις τη σάτιρα τι να πεις. Ας πούμε το ‘Και μυαλό να είχα πάλι ΠΑΟΚ θα ήμουν’. Αυτοσαρκαστικό υπέροχο…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις