Σε “οικογενειακή” εκδήλωση του Χαρουπάκη ο Ζήσης Ντελόπουλος

Καλεσμένος του επιτυχημένου επιχειρηματία στο χώρο των μεταφορών, κ. Απόστολου Χαρουπάκη, ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και βασικός χορηγός του Διαγόρα Στεφανοβικείου, κ. Ζήσης Ντελόπουλος. Στο γεύμα του γνωστού επιχειρηματία και προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μεταφορών Βορείου Ελλάδας, ήταν παρούσα όλη η οικογένειά του, το πολυπληθές προσωπικό των εταιριών του καθώς και στενοί του συνεργάτες.

Ο κ. Ντελόπουλος ανήρτησε σχετική δημοσίευση το προσωπικό του προφίλ στο facebook, ευχαριστώντας τον φίλο και συνεργάτη του για την τιμή της προσκλήσεώς του στο οικογενειακό γεύμα:

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γευμάτισα μ’ έναν σπουδαίο επιχειρηματία μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο και φίλο που δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Χαρουπάκη που την τελευταία μέρα εργασίας είχε όλη την οικογένεια του αλλά και όλο το προσωπικό της εταιρείας του σε μεσημεριανό γεύμα αγάπης!!!

Τον ευχαριστώ θερμά που με είχε καλεσμένο μέσα στην στενή οικογένεια της εταιρείας του.

Φίλε Αποστόλη να σ’ έχει ο θεός καλά να μας μαθαίνεις τις αξίες της ζωής. Είμαι υπερήφανος που σε έχω φίλο και συνεργάτη!!!!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις