Τρίτος μηδενισμός για την ΠΑΕ Ποντίων λόγω φανέλας

Νέο μηδενισμό, τον τρίτο στο σύνολο της σεζόν, γνώρισε η ΠΑΕ Ποντίων στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, στην αναμέτρηση με την Δόξα Υφαντών που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο Υφαντών.

Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κατέβηκε με την επετειακή φανέλα (φώτο αρχείου) απέναντι σε μια ομάδα που κάποτε είχαν συγχωνευθεί και εφόσον οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν την εμφάνισή τους, ο διαιτητής Μπαλάφας με βάση το γνωστό πλέον έγγραφο της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ κατοχύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Μια πρώτη εκτίμηση του ThrakiSportS, μελετώντας τα σχετικά άρθρα του ΚΑΠ, θέλουν να χρειάζονται στις ερασιτεχνικές ομάδες τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι εαν δεν υπάρξει δικαίωση της ΠΑΕ Ποντίων στην προσφυγή της στην ΕΠΟ, εφόσον επιμείνει στην επετειακή εμφάνιση, τότε δεδομένα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με την συμπλήρωση τριών μηδενισμών σε αυτό, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα.

Ήδη πάντως υπάρχουν ΜΜΕ της Ροδόπης που μεταδίδουν ότι χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια σεζόν ανεξαρτήτως διοργάνωσης και υποστηρίζουν ότι η ΠΑΕ Ποντίων αποβάλλεται από σήμερα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια…

Πηγή: thrakisports.gr 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις