Πρώην παίκτης της Πάρμα σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του

Ο Σολομόν Νιαντάκι, 21 ετών ποδοσφαιριστής από τη Γκάνα, μεγαλωμένος στις ακαδημίες της Πάρμα, δολοφόνησε την μητέρα του σαράντα τριών ετών και την 11χρονη αδερφή του Μαγκνταλένε.

Την φρικιαστική «ανακάλυψη» έκανε ο άλλος γιος της οικογένειας Ρέιμοντ, 25 ετών, ο οποίος βρήκε τη μητέρα του και την αδερφή του αιμόφυρτες στο πάτωμα. Οι άτυχες γυναίκες δολοφονήθηκαν με μαχαίρι στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν κοντά στον σταθμό των τραίνων στη Πάρμα στην πολυεθνική συνοικία του «San Leonardo».
O Ρέιμοντ βρέθηκε να βλέπει μία κατάσταση φρίκης! Υπήρχε αίμα παντού, τόσο που ήταν δύσκολο για τους ερευνητές να κινηθούν στο διαμέρισμα χωρίς να αλλοιώσουν τη σκηνή του εγκλήματος.

Συνελήφθη στο Μιλάνο
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν αμέσως στον Σόλομον αμέσως μόλις διαπιστώθηκε πως το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε από την ώρα του εγκλήματος. Η φυγή ωστόσο διήρκεσε ελάχιστα. Ο 21χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου.

Πρώην ταλέντο
Ο Νιαντάκι ήταν ένα αγόρι που είχε σαν όνειρο να γίνει κάποια ημέρα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Όπως πολλά παιδιά στην ηλικία του. Μεγαλωμένος στην ομάδα Νέων της Πάρμα, είχε πάρει «γεύση» από τη Serie A τη σεζόν 2014-15, αφού είχε κληθεί περισσότερες από μία φορές από τον τότε προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Ντοναντόνι την καταστροφική χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη χρεοκοπία του συλλόγου και τον υποβιβασμό.
Ένα ταλέντο ωστόσο που κούρασε η αναμονή της εξέλιξής του. Η Τούτοκουόιο και η Ιμολέζε ήταν οι δύο προορισμοί του μετά το «αντίο» στην ομάδα της primavera της Πάρμα δίχως όμως να αφήσει το «σημάδι» του.
«Θυμάμαι ότι ήταν ένα ήσυχο παιδί, θα έλεγα ολιγόλογος. Είναι δύσκολο να βρούμε τι είχε μέσα στο κεφάλι του. Πώς μπόρεσε να πάρει μια τέτοια απόφαση και να προβεί σε μία τέτοιου είδους ενέργεια» δήλωσε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ενώ ο Κριστιάνο Λουκαρέλι πρώην επιθετικός της Λιβόρνο και της εθνικής Ιταλίας που προπονούσε τον Γκανέζο μέσο στις ακαδημίες της Πάρμα ανέφερε: «Είμαι άφωνος. Ο Σόλομον ήταν ένας ειρηνικός τύπος και πολύ ολιγόλογος, ποτέ δεν θα έβλαπτε ούτε μια μύγα».