Έχασε 2-1 από τον Τοξότη η ομάδα Κ17 της Νίκης

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Τοξότη έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 23/3 η ομάδα Κ17 της Νίκης στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς», με τους νεαρούς «κυανόλευκους» να χάνουν με 2-1. Παρά την ήττα η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από…

…τη βροχή που έπεφτε.
Ο Τσένα στο 9′ άνοιξε το σκορ για τον Τοξότη, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πύλου, γράφοντας το 0-1. Η Νίκη έφτασε στην ισοφάριση στο 27′ με δυνατό σουτ του Κουτσαρνάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, έχαναν τις ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Τοξότης στο 73′ πέτυχε το 2-1. Ο Πελεκούδας εκτέλεσε φάουλ και ο Γ. Βέτσικας με κεφαλιά σκόραρε.
ΝΙΚΗ: Πύλος (46′ Γρηγοριάδης), Κουτσαρνάκης (64′ Χρηστίδης), Τσέργας (78′ Κουκουτής), Σφονδυλιάς (82′ Βλάχος), Δημουλάς, Στεργίου (46′ Στεργίου), Κουτσούκης (46′ Β. Ρακής), Μπακογιάννης (46′ Τσιανάκας), Κελεσίδης (46′ Κελεσίδης), Βουρδάκης (75′ Σέλντι), Γκλαβίνης (62′ Ηλ. Ρακής).
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αϊδινής, Τσιβγιούρας, Παπούλιας, Αλ. Βέτσικας, Ζαχαριάς (66′ Πλατανιώτης), Λένα (46′ Τσιατσιάκης), Πολύζος (46′ Πελεκούδας), Γ. Βέτσικας (75′ Παπακυριαζής), Τσιονάρας, Σκεντέρης (70′ Πατσής), Τσένα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις