Εξελίξεις άμεσα με ΑΕΚ και Μασούντ

Οριστικές εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) αναμένεται να σημειωθούν προσεχώς στο θέμα του Ιρανού άσου στους «κιτρινόμαυρους». Όπως αναφέρουν «Ώρα των Σπορ» και «Live Sport», ο μάνατζερ του, Ρέζα Φαζέλι, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και με την παρουσία πρόκειται να κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο παίκτης θεωρείται «τελειωμένος» για τον Πανιώνιο και ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα από τη στιγμή που του δόθηκε άδεια ενός μήνα (όπως και στον Οικονόμου) από τον σύλλογο μετά το ματς με την Ξάνθη. Αυτό το γεγονός φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα θα λυθεί το συμβόλαιό των «κυανέρυθρων» με τον Ιρανό και η Ένωση δεν σκοπεύει να δώσει κάποιο αντίτιμο στον Πανιώνιο που έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι.
Από την ΑΕΚ θέλουν να τελειώσει άμεσα το θέμα και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μην εξελιχθεί σε σίριαλ. Αν πάρει τέτοια τροπή η υπόθεση πιθανότατα θα εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η πρόταση που έχει γίνει στον Μασούντ που προορίζεται για να καλύψει το κενό του τραυματία Μάνταλου, είναι για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης για έναν χρόνο.

  • AEK

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις