Γκρέμισε τον ΟΦΗ η Παναχαϊκή! (video)

Ψυχρολουσία από την Παναχαϊκή δέχτηκε ο ΟΦΗ! Οι Πατρινοί πήραν σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο με 2-1, ανάγκασαν τους Κρητικούς στην πρώτη τους ήττα για φέτος και τους προσπέρασαν στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη (έχοντας δώσει, όμως, ένα ματς περισσότερο).

Η Παναχαϊκή σόκαρε τον ΟΦΗ από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς. Λίγο μετά την πρώτη σέντρα, ο Στρέτζος ανέτρεψε τον Μωραΐτη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Φωτάκης.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, σε ένα ματς με πολλή ένταση, αφήνοντας το ημίχρονο να κυλήσει χωρίς σπουδαία ευκαιρία.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε άψογα η Παναχαϊκή, για να διπλασιάσει τα τέρματά της στο δεύτερο μισό του ματς. Ο Μακρυδημήτρης με ωραίο γύρισμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασίστ του Φωτάκη, κάνοντας το 2-0.

Ο ΟΦΗ άρχισε να… συνέρχεται από την ψυχρολουσία και πίεσε για την ισοφάριση, αρχικά μειώνοντας στο 55’ με κεφαλιά του Κουσκουνά. Η πίεση στην εστία της Παναχαϊκής αυξήθηκε, με τους Κρητικούς να αγγίζουν την ισοφάριση στο 90’, όμως η κεφαλιά του Χαντί σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ εκτέλεση φάουλ του Λεάλ στις καθυστερήσεις απομακρύνθηκε από τον Βρονταρά.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36′ Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46′ Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61′ Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61′ Μπουτζίκος), Στεργίδης (81′ Πολυχρόνης), Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (67′ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

  • ΟΦΗ
  • Παναχαϊκή

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις